reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ruchy dzidziusia

ja glaszcze bo lubie sama jak mnie ktos glaszcze wiec chyba mi to juz tak zostalo:D pamietam jak bylam mala tata musial mnie po nodze glaskac zebym usnela:p:p

reklama
hehe... to mój eMek uwielbia jak go się głaszcze... gdziekolwiek...po ręce, stopie, brzuchu, plecach...byle głaskać! czasem się łapię na tym że jak siedzi w pobliżu mnie to odruchowo go głaszczę ... a ja z kolei owszem lubie głaskanie...ale po 20sek głaskania w jednym miejscu już jest dla mnie niemiłe...

hehe... to mój eMek uwielbia jak go się głaszcze... gdziekolwiek...po ręce, stopie, brzuchu, plecach...byle głaskać! czasem się łapię na tym że jak siedzi w pobliżu mnie to odruchowo go głaszczę ... a ja z kolei owszem lubie głaskanie...ale po 20sek głaskania w jednym miejscu już jest dla mnie niemiłe...

u mnie dokładnie tak samo! M mogłabym głaskać godzinami i ciągle mu mało a jak on mnie głaszcze w jednym miejscu to mi się po chwili wydaje, że mi tam dziurę wygłaszcze :szok::-D

Mam nadzieję, czytając wasze opowieści o głaskaniu, że nie będę jedyną na tym forum która stwierdzi że jej TŻ potrafi całkiem nieźle głaskać po całym ciele i nie robi dziury tym głaskaniem :D

Mam nadzieję, czytając wasze opowieści o głaskaniu, że nie będę jedyną na tym forum która stwierdzi że jej TŻ potrafi całkiem nieźle głaskać po całym ciele i nie robi dziury tym głaskaniem :D

hehe...ja myślę że to nie zależy od osoby głaskającej ale od głaskanej... ja po prostu mam zupełnie inną wrażliwość na ból, głaskanie, itp ... :-)

reklama
Hahahahaha wiem o co chodzi, bo mam tak samo ;)
My (babki) to się staramy, żeby było delikatnie, łaskocząco, wszędzie..
A facet jak już mu podstawimy rękę to by nam paluchem wyszorował dziurę hahahahahaha

Jednak powiem Wam, że to akurat można zreformować - u mnie się udało :D Mój eM wie, że jak już ma mnie miziać, to ma się zaangażować i tylko czasem się zapomina ;)

Do góry