reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ruchy dzidziusia

reklama
Dziewczyny zazdroszcze Wam tych ruchów, ja tylko czuję czasem tak jakby delikatne "mizianie" w środku brzuszka, czytając was aż się niepokoje czy to normalne. W poniedziałek mam wizyte u lekarza to zapytam.

Później doczytam o Waszych szalejących maleństwach :-) bo wstyd się przyznać:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale tu jeszcze nie zaglądałam:no::baffled:.
Wczoraj jak położyłam się spać, Pawełek z pięści chyba mnie bucnął aż cały brzuch podskoczył a potem nogą po żebrach przejechał i tak z 15 minut mnie bombardował :tak::-D.
Czkawkę raz tylko zdarzyło się mieć i to w nocy.

Moja mała chyba tylko raz miała czkawkę.. po lewej stronie brzuch podskakiwał w tym samym miejscu co 5-7sekund i to było takie równe, więc podejrzewam, że to nie kopniaczki

Ja się zastanawiałam o co chodzi z tą czkawką, bo nigdy nie czułam. Ale rzeczywiście kilka dni temu, Maksiu dostał pierwszej czkawki, bardzo śmieszne uczucie :D

Witam w nowym tygodniu
U mnie w brzuchu czkawki nie odnotowałam do tej pory ale za każdym razem jak położę się na prawym boku lub na plecach momentalnie mała daje znać że jej niewygodnie i żebym łaskawie zmieniła pozycję :)

reklama
a moja lalusia dzisiaj tak mnie w nocy pokopała ze mnie obudziła pierwszy raz tak sie zdarzyło
za to rano mogłam swobodnie poczuć w którym miejscu siedzi i jak jej popukałam to ona oddawała jakie to cudne

Do góry