reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ruchy dzidziusia

reklama
trzebiska- w stetoskopie uslyszysz tak po 32 tyg. Dzidzia musi byc juz duza. Teraz nie ma sensu bo sie tylko zestresujesz.

mi wczoraj przylozyl w pecherz to tak jakby biegl i skoczyl hehe:)ogolnie szaleje najbardziej wieczorem jak juz klade sie do lozka no i jak tatus obudzi bo chce poczuc kopniaki to odziwo wstaje i daje czadu:)posluszne dziecko

Moja mała zgaga wczoraj jak siedziałam przy kompie to mnie kopała po pecherzu i styłu ,tak głeboko ze czułam ja w pupie,dziwne uczucie;)

Ola ja też juz tak miałam. Smieję się wtedy, że dzisiaj jestem egoistka i mam małą w d... Ale to oczywiście tylko w żartach do K.

reklama
Moja mała zgaga wczoraj jak siedziałam przy kompie to mnie kopała po pecherzu i styłu ,tak głeboko ze czułam ja w pupie,dziwne uczucie;)

A może chciała Ci pomóc w kupkowaniu ;)))) żebyś nie musiała syropu pić ;)

Moje kochane serduszko maltretuje mamę już regularnie, właściwie to się zastanawiam czy on kiedykolwiek odpoczywa albo śpi - no przecież kiedyś musi!! No i pokazuje swój temperamencik już - jak za długo nie jem, to skopa mamie takiego, żeby se przypomniała, że trzeba kogoś nakarmić! Jak zjem coś pycha to sobie fajnie bryka ;) Jak się kładę spać na boku, to zazwyczaj żaden mu nie pasuje i naparza, na szczęście zwykle po kilku próbach i przewalaniu się z jednego boku na drugi znajdujemy wreszcie wygodną pozycję dla nas obojga ;)
Ale najfajniejsze jest falowanie brzuszka mmmmmmmmmmm Już kilku osobom udało mi się pokazać jak sobie poczynia mój synek i jakie sa tego widoczne gołym okiem efekty :D

No i są dwie opcje - albo teraz się wyszaleje i po urodzeniu będzie aniołem, albo mu ta dzikość zostanie a ja wtedy się załamię :pppp

Do góry