reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ruchy dzidzi

reklama
Michaś jest taki ruchliwy ze nasze USG trwalo 15 minut :-) kopal, wiercil sie podczas badania, a na korytarzu to podskakiwalam od kopniaczkow, niezwykle ruchliwy berbec :-)

Do tej pory Roch po prostu kopał, ruszał się, przewracał.. a wczoraj zaczał mnie po żebrach kopać, raz żebra, raz pęcherz... rozbójnik mały.
A tak faktycznie to ja sie ciesze jak kopie, taka nasza wspólna komunikacja.:-D

Moje malenstwo tez kopie, ale coraz czesciej sie przeciaga i momentami mam wrazenie, ze mi skora peknie :szok: I na dodatek to jeszcze boli. No i jakos dziwnie sie polozyl, bo mam z przodu plaski brzuch, a wszystko mi na boki idzie. :szok:

Moja dzidzia również jest bardzo ruchliwa:tak: ale najczęściej to się poprostu rozciąga i podobnie jak u aph mam wrażenie że mi skóra popęka:baffled:

:-) URWISY MAŁE:-)

A moja kruszynka, chyba przestaje sie miescic, a pozatym chyba kreci jakies fikolki, bo czuje ja normalnie po kazdej stronie. Normalnie obrywam w kazda czesc brzucha, jednak najgorszy jest zoladek grr bo mi wtedy zgaga tak daje do wiwatu ze ciezko wytrzymac.
Ale wczoraj bylo wesolo bo maz polozyl reke na vbrzuszku i wcale nie przestala kopac a jak bardzyl to mi brzuch podskakiwal raz z jednj raz z drugiej strony:D

Ja ostatnio przeżywam katusze jak mam spać, albo wstać z łóżka. Mój synek tak się jakoś układa, że jak leżę to bolą mnie więzadła (chyba się naciągają) i bolą mnie już boki bioder od leżenia na jednym bądź drugim boku. Na plecach za dlugo nie poleżę, bo mały się denerwuje i daje mi wtedy skopale :-) Tak już bym chciała polożyć się na brzuchu :sad:

Moj babelek tez sie wierci :-) no i ze spaniem tez mam problem na plecach nie moge bo kregoslup mnie tak boli ze nie moge sie potem ruszyc:no: na lewym boku nie bardzo bo moj synek nie bardzo zadowolony:-( i tylko ratuje mnie prawy bok:tak: ale ostatnio to mi bardzo nie wygodnie spac i bardzo sie krece.

to chyba wszystkie ostatnio tak mamy z tym spaniem,ja to ostatnio musialam dlugo spac na plecach, bo jak sie obudzilam to normalnie az mi powietrza brakowalo:no:,na lewym boku tez nie umie bo dzidzius sie okropnie wierci a na prawym mi noga dretwieje...ja to tak jak wy chce juz styczen:baffled:,poza tym w ciagu dnia dostaje takie kuksance ze czasem az mi sie krzyknac zdarza:-Dojojoj...silna ta moja coreczka:laugh2:

reklama
Do góry