reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ruchy dzidzi

reklama
Chodze dzios strasznie niewyspana, dzidzia mnie prawie cala noc kopala, a jakm nie dzidzia to straszne skurcze w lydkach (wy tez takie macie?) a nad ranem moja 5letnia pociecha przychodzila i pytala co 15 min czy juz rano i czy dzis idzie do szkoly, mam juz dosc :zawstydzona/y:

Emilka_M mnie dzidzia tez kopie w nocy, ale nie przeszkadza mi to w spaniu, całe szczęście ;-)
jeśli chodzi o skurcze łydek to zdarzały mi sie ostatnio przy okazji jakieś infekcji. Poza tym jak się zdarzały wcześniej to brałam dodatkowo magnez z wapnem. Pomagało i jeszcze starałam się ograniczać chodzenie.
pozdrawiam

Moj synek tez jest bardziej aktywny w nocy,i przyznamze tez czasem nie spie w nocy:-) po za tym moja dzidzia jest w dole brzucha i lezy sobie w poprzek:tak: zobaczymy czy kiedys zmieni pozycje ;-)

Karola moj bobas tez na dole, aale tak calkiem w poprzek to sie chyba juz nie miesci, bo glowke ma po prawej stronie przy zebrach.
Jestem ciekawe kiedy sie odwroci.

kasiulka0901 biore przez caly czas magnez , zelazo wapn, i taka mieszanke witamin dla ciezarnych ale skurcze lydek i tak mam bardzo czeste i bolesne. Codzenie staram sie ograniczac ile sie da ale nie jest to takie proste jak trzeba corcie prowadzac do szkoly i z powrotem bo niestety nie ma mnie kto wyreczyc. Nic mam zamiar wybrac sie w poniedzialek do mojego GP zobaczymy co mi doradzi bo juz nie wyrabiam

ja od poczatku ciazy wrzeram doslownie wrzeram kilka pomidorow dziennie i dzieki temu ani razu jeszcze skorczy nie mialam a zdarzaly sie przed ciaza :-( tk wiec moze dietke troszke zmienic? :-) buzka

aha codo ruchw dzidzi to ja przewaznie czuje kopniaczki tak nad pepkiem, tzn w gornej polowie brzucha i najczesniej z boku jak juz brzuszek sie konczy i jest skora ciensza i napieta, uuuuu troche to boli ..... a jak dostane w zebra to krzycze:-)

reklama
Do góry