reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Ewus, no przeciez do konca zycia nie beda sikac w majty Tak czy siak kiedys same beda sie chcialy pozbyc pieluchy ;-);-)
wiecie co , moze my tez sprobojemy z ta nakladka ???? bo nocnikowanie konczy sie kategorycznym sprzeciwem lub informuje juz po fakcie , ze ma kupsko w gaciach
acha i mamy nowe slowo, mowi dziekuje , merci , ale w wersji mojego dziecka brzmi to memi .....najwazniejsze, ze wie kiedy go uzyc, jak naleje jej wody do kubka, lub podam zabawke z polki .....zajelo mi to kilka dni bo na poczatku nie mialam pojecia o co chodzi )))
acha i mamy nowe slowo, mowi dziekuje , merci , ale w wersji mojego dziecka brzmi to memi .....najwazniejsze, ze wie kiedy go uzyc, jak naleje jej wody do kubka, lub podam zabawke z polki .....zajelo mi to kilka dni bo na poczatku nie mialam pojecia o co chodzi )))
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Mala poliglotka z Zuzu rosnie ;-):-) Slicznie! Gratulacje dla niej!
U nas jak narazie nowych slowek w slowniku brak
U nas jak narazie nowych slowek w slowniku brak
Silunia- co za grzeczna, uprzejma dziewczynka z Zuzu rośnie BRAWO:-)
a my kupilismy nakładke taka co AgaMonika ale z kaczuszka ciekawe czy nam posłuzy...bo my to tak kupujemy...kupujemy a nie używamy jak np. nocnik
nowa umiejetnośc mojego dziecka:
otwiera babciną lodówkę i do czego tylko siegnie to wyciąga i karmi pieski
i oczywiście psy jak tylko Ami zbliza sie do lodówki to stoja przy niej jak sępy
a my kupilismy nakładke taka co AgaMonika ale z kaczuszka ciekawe czy nam posłuzy...bo my to tak kupujemy...kupujemy a nie używamy jak np. nocnik
nowa umiejetnośc mojego dziecka:
otwiera babciną lodówkę i do czego tylko siegnie to wyciąga i karmi pieski
i oczywiście psy jak tylko Ami zbliza sie do lodówki to stoja przy niej jak sępy
Domiska
Sierpniowa Mama'06
mada hihi jaka Ami madra dziewczynka!! no widzisz przy niej pieski nigdy nie beda glodowaly
silunia no prosze jak zuzu sie slicznie uczy nowych slowek!! gratulacje
u nas ostatnio sa notorycznie dwa pytania jak wolamy Szantusie pierwsze coslyszymy to "Whaaaat??" a jak mowimy jej ze nie wolno to czy tamto robic to co pyta? "Why?!" non stop tylko what albo why
co do dziekowania to powiem Wam to pierwsze slowo ktore widze mowi w dwoch jezykach osobno .. do mnie po polsku Dziekuje a do Sama po angielsku "thank you" bo inne slowa widze ze np po angmowi do mnie .. po polsku do Sama itd
mam nadzieje jednak do mnie bedzie mowic tylko po polsku (trzymajcie kciuki!) )
silunia no prosze jak zuzu sie slicznie uczy nowych slowek!! gratulacje
u nas ostatnio sa notorycznie dwa pytania jak wolamy Szantusie pierwsze coslyszymy to "Whaaaat??" a jak mowimy jej ze nie wolno to czy tamto robic to co pyta? "Why?!" non stop tylko what albo why
co do dziekowania to powiem Wam to pierwsze slowo ktore widze mowi w dwoch jezykach osobno .. do mnie po polsku Dziekuje a do Sama po angielsku "thank you" bo inne slowa widze ze np po angmowi do mnie .. po polsku do Sama itd
mam nadzieje jednak do mnie bedzie mowic tylko po polsku (trzymajcie kciuki!) )
reklama
Domiska ja tez bym chciala uslyszec cos innego niz tylko polskie kotek ;-)swoja droga ciekawe czemu tak jest.....ostatnio wyslalam plyte z filmikami do mojego taty patryjoty;-)to zaraz dostalam telefon z zapytaniem czemu jego wnusia nawet placze po niepolsku rozumie co do niej mowie dokladnie np. przynies skarpetki z szuflady , a ona idzie i wola szoset !!!
Wykonanie whayyyyy musi byc boskie u Szanti )))))
Ami ma poprostu wielkie serce dla zwierzatek
kupilam wczoraj wieczorem nakladke , taka mieciutka z zabkami i biedronkami, bardzo kolorowa......na tym tez nie usiadzie, darla sie w nieboglosy jak posadzilam ja kibelku.....no nic poczekamy, zobaczymy
Wykonanie whayyyyy musi byc boskie u Szanti )))))
Ami ma poprostu wielkie serce dla zwierzatek
kupilam wczoraj wieczorem nakladke , taka mieciutka z zabkami i biedronkami, bardzo kolorowa......na tym tez nie usiadzie, darla sie w nieboglosy jak posadzilam ja kibelku.....no nic poczekamy, zobaczymy
Podziel się: