reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój psycho-fizyczny naszych pociech

reklama
Zastanawiam sie czy nie kupic nakladki na kibelek, bo cos mi sie wydaje, ze szybciej Sara nauczy sie sikac do kibla niz do nicnika :-p

sandra- może tak być:tak: nasza julka na nocnik siadac nie chce, za to na kibelek z nakładką owszem. siada i mówi sisi... nawet kilka razy udało się jej wysiusiać, ale wołać jeszcze nie woła...

domiska, falbala- śliczne nocniczki!!! oby zachęciły dziewczynki do nauki:tak:

my mamy taką najzwyklejszą nakładkę, jeszcze po Wojtku, no i Ali się podoba, bo chce na nią siadać, sama sobie na kibelek nakłada i coraz częściej robi siku:tak:

o kurna to nocnikowanie u sierpniaków ruszyło z kopyta:szok::szok::szok:
a my w tyle...ok. młoda wraca i zapoznajemy sie z nocnikiem:tak::-)

widze ze mowa o nakladkach.. my tez mamy chyba taka prosta .. bardzo tania byla ale jest miekka i z przodu jest lekko podniesiona do gory(wyprofilowana)
jutro bierzemy ja do opiekunki - zobaczymy co powie hihi ;)

mada78 nie martw sie my tez jeszcze z nocnikiem w tyle :ddopiero porzadnie sie zabieramy za nauke ;))

wg mnie nakladki nalepsze sa zwykle duzo nie kosztuja u nas sie nie sprawdzi bo mamy kibelek na dole a mieszkany na gorze wiec zanim dolece z mala to sie juz obsika ;-)

reklama
Mada, Domiska, i my w tyle jezeli chodzi o edukacje nocnikowo/sedesowa ;-):-)
Zaczniemy jak sie zrobi cieplej i bede krocej pracowac, bo jak wracam o 18:00 to tylko przed kapiela mam czas, a moja mama w ciagu dnia jest tak zalatana, ze nie chce jej obciazac jeszcze uczeniem Sary sikania do nocnika/kibelka :tak:

Do góry