Też mi się wydaje, że szybciej pójdzie nauka na sesesie. I zastanawiam się jaką nakładkę kupić? Miękką czy zwykłą plastikową?Zastanawiam sie czy nie kupic nakladki na kibelek, bo cos mi sie wydaje, ze szybciej Sara nauczy sie sikac do kibla niz do nicnika
reklama
Zastanawiam sie czy nie kupic nakladki na kibelek, bo cos mi sie wydaje, ze szybciej Sara nauczy sie sikac do kibla niz do nicnika
sandra- może tak być nasza julka na nocnik siadac nie chce, za to na kibelek z nakładką owszem. siada i mówi sisi... nawet kilka razy udało się jej wysiusiać, ale wołać jeszcze nie woła...
domiska, falbala- śliczne nocniczki!!! oby zachęciły dziewczynki do nauki
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Ewus, to chyba sie skusze ;-):-) A jaka najlepiej kupic? Taka zwykla?
No i brawo dla Julci!!!
No i brawo dla Julci!!!
A jaka najlepiej kupic? Taka zwykla?
sandra, my mamy taką najzwyklejszą...
tak w ogóle, wydaje mi się, że takie wkładki są dużo wygodniejsze od nocniczków
sandra1982
Rozejrze sie w hipermarkecie za wkladeczka To groszowa sprawa, wiec mozna sprobowac :-)
Domiska
Sierpniowa Mama'06
widze ze mowa o nakladkach.. my tez mamy chyba taka prosta .. bardzo tania byla ale jest miekka i z przodu jest lekko podniesiona do gory(wyprofilowana)
jutro bierzemy ja do opiekunki - zobaczymy co powie hihi
mada78 nie martw sie my tez jeszcze z nocnikiem w tyle :ddopiero porzadnie sie zabieramy za nauke )
jutro bierzemy ja do opiekunki - zobaczymy co powie hihi
mada78 nie martw sie my tez jeszcze z nocnikiem w tyle :ddopiero porzadnie sie zabieramy za nauke )
reklama
sandra1982
Mada, Domiska, i my w tyle jezeli chodzi o edukacje nocnikowo/sedesowa ;-):-)
Zaczniemy jak sie zrobi cieplej i bede krocej pracowac, bo jak wracam o 18:00 to tylko przed kapiela mam czas, a moja mama w ciagu dnia jest tak zalatana, ze nie chce jej obciazac jeszcze uczeniem Sary sikania do nocnika/kibelka
Zaczniemy jak sie zrobi cieplej i bede krocej pracowac, bo jak wracam o 18:00 to tylko przed kapiela mam czas, a moja mama w ciagu dnia jest tak zalatana, ze nie chce jej obciazac jeszcze uczeniem Sary sikania do nocnika/kibelka
Podziel się: