reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
No mam nadzieje, ze to nie jednorazowy wybryk ;-):-)Sandra jak sie cos bardzo chce to sie wszystko dla tego zrobi wazne ze dziala taka metoda
Ale wczoraj tez byla bardzo grzeczna podobno i sprzatala po sobie
A z innej beczki to nie wiem co sie Sarze stalo, ale juz drugi dzien z rzedu dostaje rano totalnej histerii jak mam wyjsc do pracy. Placze, prosi mnie, zebym nie szla, zebym zostala z nia w domku, chce na rece, chce sie tulic i naprawde ryk jest niesamowity :-baffled:
Domiska
Sierpniowa Mama'06
Sandrus pewnie Saruni przejdzie, wiesz jak to te nasze dzieciaki przechodza przez rozne fazy. Tobie sie pewnie serce kraje jak masz wyjsc co?:/
no co do rozwoju psycho fizycznego hehe to moja mala zaliczyla pierwszy "manicure" profesjonalny mam na mysli lol.. sam z mala czekali na mnie jak sobie robilam paznokcie i co.. pozniej mala nie chciala wyjsc bo chciala paznokcie i koniec a ze jak sie dowiedzielismy taka usluga dla dzieci to 3 dolce wiec jej tatus zafundowal hahahhaa zaraz wklejam zdjecia w galerii ;D
no co do rozwoju psycho fizycznego hehe to moja mala zaliczyla pierwszy "manicure" profesjonalny mam na mysli lol.. sam z mala czekali na mnie jak sobie robilam paznokcie i co.. pozniej mala nie chciala wyjsc bo chciala paznokcie i koniec a ze jak sie dowiedzielismy taka usluga dla dzieci to 3 dolce wiec jej tatus zafundowal hahahhaa zaraz wklejam zdjecia w galerii ;D
sandra1982
Domiska, mam nadzieje, ze jej to minie, bo to sie juz ciagnie od tygodnia i jest tak za kazdym razem jak wychodze rano do pracySandrus pewnie Saruni przejdzie, wiesz jak to te nasze dzieciaki przechodza przez rozne fazy. Tobie sie pewnie serce kraje jak masz wyjsc co?:/
Zal mi jej, ale denerwuje sie ta cala sytuacja, bo mnie czas rano trzyma (dobrze, ze do pracy mam 5 krokow), a ta takie cyrki robi
Widzialam zdjecia Szantusi u kosmetyczki Super, mala strojnisia :-)
sandra1982
I minelo Dzisiaj jest drugi dzien jak rano moge spokojnie isc do pracy :-)
sandra u mnie też tak było może nie histeria, ale żal straszny musiałam kilka razy opowiadać, że niedługo wrócę, kilka dni tak było i przeszło zupełnie, teraz Aluta jest z moją mamą od tygodnia i wracać do domu nie chce
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Mi mala w piatek nie chciala wylezc z przedszkola - poszlismy podpisac umowe na wakacje i kompletnie byla zafascynowana - wyszlismy z sali zalatwic formalnosci, a ta nawet czesc nam nie powiedziala, a jak wrocilismy po nia to sie zapierala ze nie chce wyjsc - przekonalismy ja tylko tym, ze jedziemy kupic rowerek...
No i od srody zaczynamy ;-)
Domiska
Sierpniowa Mama'06
hehe u nas mala tez ma takie dnie.. non stop pyta mama a moge isc z toba a wrocisz szybko? a idziesz do pracy? nie idz niech tata idzie do pracy itd ale raczej nie placze- odpukac poki co
karoo suuuper ze jagodziance sie tak przedszkole spodobalo!!! teraz nic tylko ja tam prowadzac!!!
karoo suuuper ze jagodziance sie tak przedszkole spodobalo!!! teraz nic tylko ja tam prowadzac!!!
sandra1982
Super, ze Jagoda tak szybko sie zaaklimatyzowala :-) Mam nadzieje, ze z Sara tez mi we wrzesniu tak gladko pojdzie :-)Mi mala w piatek nie chciala wylezc z przedszkola - poszlismy podpisac umowe na wakacje i kompletnie byla zafascynowana - wyszlismy z sali zalatwic formalnosci, a ta nawet czesc nam nie powiedziala, a jak wrocilismy po nia to sie zapierala ze nie chce wyjsc - przekonalismy ja tylko tym, ze jedziemy kupic rowerek...
reklama
i teraz codziennie rowerek... - przekonalismy ja tylko tym, ze jedziemy kupic rowerek...
karoo normalnie zazdroszczę takiego stresu przedszkolnego
Podziel się: