reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój psycho-fizyczny naszych pociech

ojj...najlepsza zabawa to gazety, polot, klawiatura oraz kubki no i sciaganie obrusu, zaczepianie kota i ciagniecie go za ucho to tez fajna zabawa

reklama
Kinga też najbardziej cieszy sie na widok psa, czasami aż jestem zazdrosna:zawstydzona/y: . A u nas postepy w staniu na czworakach. Mała juz bez trudu przechodzi do tej pozycji i sie w niej buja w przód i w tył.
Ja najbardziej obawiam się, że jeżeli kiedyś podczas zwiedzania mieszkania, spróbuje zjeść cokolwiek dziwnego - to będzie to jakiś psi przysmak:baffled:

Kinga też najbardziej cieszy sie na widok psa, czasami aż jestem zazdrosna:zawstydzona/y: . A u nas postepy w staniu na czworakach. Mała juz bez trudu przechodzi do tej pozycji i sie w niej buja w przód i w tył.
Ja najbardziej obawiam się, że jeżeli kiedyś podczas zwiedzania mieszkania, spróbuje zjeść cokolwiek dziwnego - to będzie to jakiś psi przysmak:baffled:
Nie martw sie chocbys na kolanach sprzatala to mala i tak zawsze cos znajdzie i nawet nie bedziesz wiedziala skad to wziela :tak: a na dworze ile jest smacznych rzeczy piasek kamyki itd:baffled:

Majka to wene do cwiczen ma zawsze podczas jedzenia butli albo cyca.....o to noga wyma****e, a to jakies dziwne mostki robi, macha reka i lapie sie za stopy, podnosi tylek:laugh2: a potem matka pierz, bo ulewa sie przepieknie:baffled:

teraz siedzi mi na kolanach i spiewa, aaaałaaa, buuubaaa, puff to chyba sto lat dla solenizantow:-D :-D

Majka to wene do cwiczen ma zawsze podczas jedzenia butli albo cyca.....o to noga wyma****e, a to jakies dziwne mostki robi, macha reka i lapie sie za stopy, podnosi tylek:laugh2: a potem matka pierz, bo ulewa sie przepieknie:baffled:

teraz siedzi mi na kolanach i spiewa, aaaałaaa, buuubaaa, puff to chyba sto lat dla solenizantow:-D :-D
haha Alka ma to samo, chyba, że bardzo głodna, to się wtedy nie rusza
zauważyłam dzisiaj, że moje dziecko siedzi:szok: i to dość długo, ale sama jeszcze nie usiądzie, i jakieś dwa dni temu nauczyła się robić prrrrr jak samochodzik, aż piana idzie, i teraz każdemu kogo widzi pokazuje, że tak potrafi, a jakie miny przy tym robi, kabaret za darmo:-D

jakieś dwa dni temu nauczyła się robić prrrrr jak samochodzik, aż piana idzie, i teraz każdemu kogo widzi pokazuje, że tak potrafi, a jakie miny przy tym robi, kabaret za darmo:-D

Patryk tez tak robi, najczesciej kiedy ma pelno marchewki w buzi i wszystko i wszyscy na okolo so w marchewkowe kropki. :-) Gratulacje w postepach siedzeniowych Ali. :-D

Patryk tez tak robi, najczesciej kiedy ma pelno marchewki w buzi i wszystko i wszyscy na okolo so w marchewkowe kropki. :-) Gratulacje w postepach siedzeniowych Ali. :-D
ewka robi jeszcze cmok jakby dawała buziaka,troche sie musi namęczyc żeby jej to ładnie wyszło ale za to jak jej sie uda to jak sie cieszy:tak:
no i na widok psa tez dostaje głupawki tylko że ma alergię na sierśc wiec z zabawy nici,jak ja tylko dotknie to musze od razu leciec ja myć i przebierać

A ja zauwazylam, ze Piotrus robi sie "uczuciowy". :-) Jak ktores z nas sie uderzy, dotknie goracego (lub cos w tym stylu) i powie: "aaa", to Piotrus zaczyna plakac... Tak wspolczuje...

reklama
Do góry