reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój psycho-fizyczny naszych pociech

My mamy "bezszczebelkowe" i dosc szerokie lozeczko. Piotrus moglby sie w nim pokrecic, ale nie chce. Jak sie obudzi, to lezy w tej samej pozycji i wola, zeby go wyjac...

reklama
:tak: u nas tez juz lozeczko zjechalo w dol

Ollesia , a jakbys Piotrusiowi w lozeczku ulozyla kilka zabawek zanim sie obudzi moze to zacheci go do obrotow????

Silunia, czasem cos mu zostawialam, jakies zabawki, ale kladl sie na nich i balam sie, ze narobi sobie siniakow. ;-) Na macie albo na naszym lozku sie przekreca, a w swiom lozeczku tylko spi. :-)

:-D To calkiem niezle ...poprostu Piotrus wie , ze lozeczko to tylko do spania , a cala reszta domku do zabawy....ja zuzu czasami znajduje w przedziwnych pozycjach ....czesto jak usypia to sie przekreca na brzuszek wtedy musze ja przewracac , a czasami zdaza sie ze jak to robie to sie franca obudzi :baffled:

no ja to dopiero mam leniwca na brzuchu dlugo nie polzy bo zaraz jej zle i wyje a o obrotach to nie ma mowy juz sie obracala a teraz jej przeszlo no boki sie kreci i koniec ani troche dalej leniwa i juz. jak lezy na brzuchu i jej zabawki podtykam tak zeby nie mogla siegnac to widze ze chce ja wziac ale nie probuje sie przesuwac :no:

:-) bedyta i redaktorka u mnie jest identycznie.... pampersy, piloty, gazety itp... smakują najlepiej:-) hihih... u mnie Filipek jeszcze jest na gorze ale juz niedlugo tez pojdzie w dół:)

a musze sie pochwalić ze Filipkowi zaczelo sie podobać kulanie z brzuszka na plecki:) wczoraj ppoludniu sie kulał i dzis rano...hihihi juz coraz częściej się przewraca:happy:

moja juleczka tez się jeszzce nie kula... w łóżeczku leży dośc spokojnie. natomiast w bujaczku juz nie mam mowy o siedzeniu bez zapięcia... raz prawie mi z niego wypadła jak się odwróciłam na chwilkę.

moja mal to tez maly len...lozeczko mam opuszczone, bo nigdy nic nie wiadomo

a co do przewijania...tragedia tak jak u was, nic nie mozna spokojnie zdobic, kreci sie, wywija i robi jakies dziwne pozy...tylko, zeby mamie utrudnic zadanie, a co...niech ma:-)

u mnie w łóżeczku jeszcze spokojnie, ale za to jak się budzi w wózku, bo w głębokim śpi w ciągu dnia, to się podnosi i głowę wychyla z wózka, śmiesznie to wygląda, ale na szczęście jeszcze sama nie siada:-D

reklama
Wiecie co wczoraj mi mala tak zmielila program tv normalnie najlepsza zabawa teraz mo gniecenie gazety az sie trzesie jak ja widzi :eek:

Do góry