reklama
To calkiem niezle ...poprostu Piotrus wie , ze lozeczko to tylko do spania , a cala reszta domku do zabawy....ja zuzu czasami znajduje w przedziwnych pozycjach ....czesto jak usypia to sie przekreca na brzuszek wtedy musze ja przewracac , a czasami zdaza sie ze jak to robie to sie franca obudzi
no ja to dopiero mam leniwca na brzuchu dlugo nie polzy bo zaraz jej zle i wyje a o obrotach to nie ma mowy juz sie obracala a teraz jej przeszlo no boki sie kreci i koniec ani troche dalej leniwa i juz. jak lezy na brzuchu i jej zabawki podtykam tak zeby nie mogla siegnac to widze ze chce ja wziac ale nie probuje sie przesuwac
:-) bedyta i redaktorka u mnie jest identycznie.... pampersy, piloty, gazety itp... smakują najlepiej:-) hihih... u mnie Filipek jeszcze jest na gorze ale juz niedlugo tez pojdzie w dół
a musze sie pochwalić ze Filipkowi zaczelo sie podobać kulanie z brzuszka na plecki wczoraj ppoludniu sie kulał i dzis rano...hihihi juz coraz częściej się przewraca
a musze sie pochwalić ze Filipkowi zaczelo sie podobać kulanie z brzuszka na plecki wczoraj ppoludniu sie kulał i dzis rano...hihihi juz coraz częściej się przewraca
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
moja mal to tez maly len...lozeczko mam opuszczone, bo nigdy nic nie wiadomo
a co do przewijania...tragedia tak jak u was, nic nie mozna spokojnie zdobic, kreci sie, wywija i robi jakies dziwne pozy...tylko, zeby mamie utrudnic zadanie, a co...niech ma:-)
a co do przewijania...tragedia tak jak u was, nic nie mozna spokojnie zdobic, kreci sie, wywija i robi jakies dziwne pozy...tylko, zeby mamie utrudnic zadanie, a co...niech ma:-)
reklama
Podziel się: