reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój psycho-fizyczny naszych pociech

Kinga pełza już do przodu, tylko wygląda to co najmniej śmiesznie, bo nosem po macie. Ale najbardziej podoba mi sie jak utrzymuje się w pozycji do raczkowania, bo jeszcze nie raczkuje. Tak patrze na nią i myslę, że jest już taka duża

reklama
mojemu Filipkowi kilka dni temu udalo sie wlozyc nóżke do buzi:-) aaz sie zaczal śmiac:-D od tej pory nogawki od spioszkow sa takie wynaciągane ze hej...hihihi:-p

CHWALE SIE! :-D
Sara od wczoraj przewraca sie z pleckow na brzuszek :-) (Poszlam za namowa Siluni i istawilam jej z boku kolorowa ksiazeczke tak, zeby nie dala rady jej dosiegnac) Tak sie jej to spodobalo, ze nawet w nocy jak sie przebudzila to sie zaczela przekrecac :-)

Brawo dla Saruni!!! Sandra, niedlugo za nia nie nadazysz! :tak:
Dzieki, dzieki :-)
Wlasnie tego sie boje. Musze mala powoli do jej lozeczka zaczac klasc, bo sie boje, ze jak mi sie pewnego razu przekreci mocniej to spadnie z lozka - chociaz robie jej "zabezpieczenia" w formie krzesla i takie walka poduszkowego :-)

:-D swietnie :-D ciesze sie ze na cos sie przydalam...brawo dla Sarki i brawo dla Piotrusia bo pelzanie to wazna rzecz

Kingusia to najpredzej chyba bedzie smigac raczkujac po podlodze :tak:

wiecie co jest pomocne w tym zeby dzidzia sie kulała z brzuszka na pecki?? hihi mojego wystarczylo rozebrac do golaska (bez pampersa) i polozyc na brzuszek...lezal na tapczanie główka w moja strone, smial sie i zaraz sie zaczal kulac:-)

reklama
no to gratuluje skarbom umiejetnosci

moze ja wyprubuje i mala zacznie sie przewracac.....bo nozki do buzi wklada, na boczki tez sie przekreca, ale to len jest. dzis z daleka polozylam jej zabawke, chciala ja, ale nie mogla dostac, nie brzewrocila sie na brzuszek zeby sie do niej dostac, wiercila sie, wiercila i przesunela sie rtoche az dostala zabawke...bede miala lenia:-)

Do góry