reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój psycho-fizyczny naszych pociech

Dominiqu - jestem w szoku, moja nadal po swojemy gaworzy i ogólnie sie zblokowała w mowie, nadal mama taka, kotek, kopa, papa, baba, dziadzia, da, nie, tak. Już na wszystkie sposoby próbuję ją uczyć wiązania wyrazów ale jakoś nie bardzo ją to interesuje. Dominiqu gratuluje zdolniachy. :tak::tak::tak: a z tym gogonem to mnie powaliła :-D:-D:-D

reklama
hehhe sikanie gogonem swietne!!! heehhehehehhe :D:D:D

i ja popieram Ipaneme poogladalabym i ja poogladalabym i posluchala tych gadulczkow malych!
nagrywajcie dziewczyny i pokazujcie!:D

Ten watek jest teraz najlepszy! :-D:-D:-D

Mada, koniecznie zrob Ami zdjecie! :-D:-D

A Pszczola to mnie w ogole rozlozyla na lopatki. :-D:-D:-D

no jestem bardzo zadowolona z nowych dobrych manier Szantusi :d do tej pory ladnie mowila Dziekuje za kazdym razem jak jej cos podalismy a teraz dodatkowo ldnie mowi prosze/posze jak cos nam podaje :D:D:D

poza tym! hehe dzis jej zaspiewalam kilka razy Wlazl kotek na plotek i mruga... i ja tu nagle slucham co ona spiewa a ona slicznie "wlazl kotek na plotek i mruga" dalej chyba nie pamieta :D
normalnie szok :d bo malo ze bardzo wyraznie slowka to jeszcze melodia! :D

wczesniej probowala cos tam wymodzic z ang. piosenkami ale nie zapamietywala :D

Szantunia gratulacje. Razem z pszczółką stanowicie prym w rozgadanych sierpniówkach :)
Ja własnie wywalam na serwer filmik z Baczkiem jak uda mi się skompresować do mniejszych rozmiarów to podam do ściągania :)

reklama
Dominique-:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: ten kawałek piosenki mnie rozłozył a Ty piszesz że Pszczoła cała spiewa:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: ja sie kłaniam nisko i gratuluje tak zdolnego dziecka:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

moja to za 3 lata chyba bedzie tak śpiewać:-:)-:)-:)-:)-(czy ja powinnam sie martwić??? u nas nadal mama,pa, ba i jakies inne dziwne dzwieki:no::no::no::no:

Oliwka- słodziacha jak sie patrzy:-):-):-)

Do góry