reklama
Pszczółko- Ty zdolniacha jesteś w każdej dziedzinie:-)
Dominique a czym te farbki się różnia od normalnych??
a moje dziecko ma zakaz podsuwania krzeseł kuchennych do bladu, po dwóch dniach walki w koncu zrozumiała:-)za to przywlekła swoje krzesełko z pokoju i podstawiła pod blad
a teraz z dziedziny "dzieci małpuja rodziców"( troche wstyd o tym pisac no ale napisze)
Krzysiek pali na balkonie a mała zawsze stoi za oknem i do niego puka itp. dzis wywlekła papierosa z jego kurtki i dosłownie trzymała "prawidłowo" w raczce i udawała ze wypuszcza dym niezły postep wychowawczy , nie ma co
a moje dziecko ma zakaz podsuwania krzeseł kuchennych do bladu, po dwóch dniach walki w koncu zrozumiała:-)za to przywlekła swoje krzesełko z pokoju i podstawiła pod blad
a teraz z dziedziny "dzieci małpuja rodziców"( troche wstyd o tym pisac no ale napisze)
Krzysiek pali na balkonie a mała zawsze stoi za oknem i do niego puka itp. dzis wywlekła papierosa z jego kurtki i dosłownie trzymała "prawidłowo" w raczce i udawała ze wypuszcza dym niezły postep wychowawczy , nie ma co
dominique.p
Fanka BB :)
:-)
Maja taka zelowa konsystencje, ale bardziej jak galareta, sztywna troche, wiec jak dziecko w kapieli maluje, to woda sobie rozciencza. Na papierze bardzo szybko wysychaja, wiec nie mozna sie za bardzo w nich "potaplac"
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Dominique, masz wszechstronnie uzdlonione dziecko Genialna jest ta Twoja cora! Rysunki piekne, a wielorybow takich to nawet jak bym nie narysowala ;-):-)
Podalabys link do tych farbek do malowania placami? Bylabym wdzieczna :-)
Mada, to widze, ze obie jestesmy "kontuzjowane" ;-) Bo ja mam siniaka na luku brwiowym jak mi Sara w nocy przywalila szerokim dnem tej profilowanej butelki, ktora na moje nieszczescie byla prawie pelna
A z historii o malpowaniu rodzicow to u nas tez nie ma sie czym chwalic, bo Sara potrafi zrobic "zdrowko" butelka o np.szklanke z piwem , no i wie jak sie puszke otwiera - jeszcze troche wiecej sily i bez problemu to zrobi
Bedytka, nie mow, ze Ala potrafi napisac literke A i cyfre 2! Wow! Gratulacje! :-)
Podalabys link do tych farbek do malowania placami? Bylabym wdzieczna :-)
Mada, to widze, ze obie jestesmy "kontuzjowane" ;-) Bo ja mam siniaka na luku brwiowym jak mi Sara w nocy przywalila szerokim dnem tej profilowanej butelki, ktora na moje nieszczescie byla prawie pelna
A z historii o malpowaniu rodzicow to u nas tez nie ma sie czym chwalic, bo Sara potrafi zrobic "zdrowko" butelka o np.szklanke z piwem , no i wie jak sie puszke otwiera - jeszcze troche wiecej sily i bez problemu to zrobi
Bedytka, nie mow, ze Ala potrafi napisac literke A i cyfre 2! Wow! Gratulacje! :-)
dominique.p
Fanka BB :)
Prosze bardzo FARBY DO MALOWANIA PALCAMI- 8 KOL. + PIECZĄTKI (328611636) - Aukcje internetowe AllegroPodalabys link do tych farbek do malowania placami? Bylabym wdzieczna :-)
sandra1982
Dzieki kochana :-) Farbki zakupione - bedzie miec Sara frajde na Wielkanoc ;-):-)
hajduga87
Aktywna w BB
Mój Kubuś bedzie chyba leworeczny bo wszystko bierze do lewej rączki nawet jak rysuje to trzywa w lewej . Ale ponoc dzieci leworeczne sa zdolniejsze . I dlatego rozumiem czego on w wieku 11 misięcy potrafił układac wielkie budowle z klocków zupełnie sam
reklama
sandra1982
Hajduga, to czy dziecko bedzie prawo czy leworeczne wyjdzie dopiero pozniej. Duzo zalezy do tego czy np. jedno z rodzicow jest leworeczne Sara w tej chwili tez wiekszosc rzeczy robi lewa raczka, ale ona ma predyspozycje do tego, bo i ja i T. w trzymaniu sztucow jestesmy "mankutami", moja mama jest troche prawo i troche leworeczna, a moja siostra calkowicie leworeczna
Podziel się: