reklama
Ipanema_Girl
Yummy Mummy
redaktorka - no to super! gratuluje takiej chrzesnicy ;-)
Ale co do tej roznicy to ja bym polemizowala .... hehe .... moze to sie sprawdza w tej samej plci, ale u mnie ( moj brat starszy o 5 lat ) to sie nie sprawdzilo. Moj bra byl dla mnie okropny, zawsze mnie w cos wrobil, zawsze na mnie zwalal, skarzyl na mnie i jak gdzies szlismy razem, to kazal mi isc 5 metrow za soba, zeby go koledzy nie zobaczyli ze mna;-)
No ale teraz jest naprawde super. Ale jako dzieci, to koszmar ;-)
Postepow u Mateuszka wiekszych nie widac. Mysle,ze duzo sie nauczy jak sie nim babcia zajmnie. Bo przy mnie to on sie za specjalnie nie wysila.
Ale co do tej roznicy to ja bym polemizowala .... hehe .... moze to sie sprawdza w tej samej plci, ale u mnie ( moj brat starszy o 5 lat ) to sie nie sprawdzilo. Moj bra byl dla mnie okropny, zawsze mnie w cos wrobil, zawsze na mnie zwalal, skarzyl na mnie i jak gdzies szlismy razem, to kazal mi isc 5 metrow za soba, zeby go koledzy nie zobaczyli ze mna;-)
No ale teraz jest naprawde super. Ale jako dzieci, to koszmar ;-)
Postepow u Mateuszka wiekszych nie widac. Mysle,ze duzo sie nauczy jak sie nim babcia zajmnie. Bo przy mnie to on sie za specjalnie nie wysila.
Domiska
Sierpniowa Mama'06
redaktorko no pieknie gratulujemy takich postepow!!!! fktycznie tak jak dziewczyny pisza te nasze dzieciaczki to takie malpki albo papugi papuguja wszystko co sie da
hihi u nas nie ma tez jakis duzych postepow.. mala tylko coraz wiecej mowi
hihi u nas nie ma tez jakis duzych postepow.. mala tylko coraz wiecej mowi
Ipanema_Girl
Yummy Mummy
Nie wiem czy mialyscie okazje ogladac DDTVN. Ja Bardzo lubie Pania Ole Piotrkowska. Tutaj macie o genialnych dzieciach.
Oczywiscie sierpniowe dzieciaczki sa bardzo genialne, i my robimy to co zaleca Pani Ola, ale obejrzyjcie sobie w wolej chwili ;-)
Dzieńdobry TVN - Psychologia - Jak wychować małego geniusza?
Oczywiscie sierpniowe dzieciaczki sa bardzo genialne, i my robimy to co zaleca Pani Ola, ale obejrzyjcie sobie w wolej chwili ;-)
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Sara zaczela mowic "sisi" :-) Ale jak ja sadzam na nocnik to i tak z niego zwiewa i sika na dywan Jeszcze ani razu nie udalo sie jej nasikac do nocnika
A co do genialnego dziecka - jak Sara ma byc to bedzie ;-);-);-)
Ale w wolnej chwili obejrze sobie ten link, ktory wkleilas Ipanema :-)
A co do genialnego dziecka - jak Sara ma byc to bedzie ;-);-);-)
Ale w wolnej chwili obejrze sobie ten link, ktory wkleilas Ipanema :-)
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
Nie wiem czy mialyscie okazje ogladac DDTVN. Ja Bardzo lubie Pania Ole Piotrkowska. Tutaj macie o genialnych dzieciach.
obejrzalam, i szczerze powiedziawszy nic nowego nie powiedziala bodzce, bodzce a geniusz rzecz nabyta, albo sie ma albo nie;-)
nie wiem co w linku, bo jakoś nie mam weny do oglądania, moje zdanie jest takie, że od nas najwięcej zależy, a to ile i jak czasu poświęcimy teraz naszym dzieciom tylko zaprocentuje w przyszłości, powiedziałam co wiedziałam
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
nasza mala mowi od jakiegos czasu "boi sie" kiedy wystraszy sie czegos, lub kogos nie zna. az dziwne, ze wie kiedy tego uzyc
reklama
no z Mai to dopiero zdolniacha przecież "boi się" to pojęcie abstrakcyjnenasza mala mowi od jakiegos czasu "boi sie" kiedy wystraszy sie czegos, lub kogos nie zna. az dziwne, ze wie kiedy tego uzyc
Podziel się: