reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj naszych pociech - pierwszy zab, pierwszy krok, pierwsze slowo....

A u nas:happy2::happy2:

6 rano- mleczko

9 -kaszka ja mieszam z owockami lub z warzywkami

12 mleczko bo idziemy na spacerek

2-obiadek,ale to nie zawsze sie udaje...zwykle tylko pare lyzek

5 deserek lub warzywka

u nas mala idzie spac 730-8 no i wtedy do spania tez mleczko

W nocy niestety:-D:-Dczasami jeszcze dwa razy wybudza sie do jedzonka,na mleko:happy2:

Jak widac u nas przewaga mleka na razie...mala nielubi ani biszkoptow chrupek ani co musi wlozyc troszke wiecej wysilku w ciumkanie:-Dpoczuje cos wiekszego na jezyczku zaraz wypluwa...

reklama
Dziewczyny, zobaczcie reakcje mojej Lilki na chrupka. Myslalam, ze padne ze smiechu. :-D:-D:-D:-D:-D

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=b8q_70mRh7A"]YouTube- Lily pierwszy chrupek[/ame]

mój mały tez dzisiaj pierwszego chrupcia jadł, ale jakoś potraktował to jakby całe życie chrupki jadł :D

A u nas takich chrupeczkow nie ma :-( ale 4 marca zawitamy w Polsce,wiec zapewnie kupimy :)

A i mamy 6-tego zęba :szok:szybko, ostatni wyrósł 11 dni temu ;-)
ale dalej nie raczkujemy i samodzielnie nie siadamy,cóż musi byc coś za coś :-D

A u nas takich chrupeczkow nie ma :-( ale 4 marca zawitamy w Polsce,wiec zapewnie kupimy :)

A i mamy 6-tego zęba :szok:szybko, ostatni wyrósł 11 dni temu ;-)
ale dalej nie raczkujemy i samodzielnie nie siadamy,cóż musi byc coś za coś :-D

Gabi, jak to nie ma. Ja tez w Uk i u mnie sa :-)
W kazdym tesco czy asdzie a nawet w bootsie.

Organic Carrot Sticks | Organix Brands Ltd
Organic Sweetcorn Rings | Organix Brands Ltd

a tu ciasteczka

Organic Soft Rusks | Organix Brands Ltd

Moja juz zasmakowala ;-)
Chrupki i ciasteczka sa bardzo miekie i sie rozpuszczaja szybko w buzi u dziecka tak aby sie nie zakrztusily

Moja Lilka ma jak narazie 2 zabki a reszty nie widac.
Od wczoraj sama podciaga sie o szczebeliki lub lozko i wstaje, strasznie jej sie ta nowa zdolnosc podoba :-)

reklama
Do góry