reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj naszych maluszkow

Olga
Szok super maluszek sobie radzi. My jeszcze pewnie z 2-3 miesiace poczekamy na przemieszczanie.
Piekny chłopak.
No i cudny pokój - te zwierzaki to naklejone?

Ostatnia edycja:
reklama
Olga, wow:szok::szok::szok: Mały wymiata. Świetny:-) I baaaardzo podoba mi się pokoik Antosia:tak:
Ciekawe kiedy Miesio będzie tak zasuwał:confused: Niesamowite jakie dzieciaki są różne i jakie mają zupełnie odmienne tempo rozwoju!

Aestima, Mgordon -dzięki! no, ja też byłam trochę w szoku jak zobaczyłam go tak zasuwającego w sobotę po dywanie! :) A zwierzaczki naklejane na najzwyklejszą białą szafę z ikei ;-)

Poziom łóżeczka mamy od miesiąca obniżony, bo wystarczyło, że raz zobaczyłam nóżki małej ponad poręczą i męża pogoniłam tego samego dnia do obniżenia.

Olga, fajnie zasuwa synuś :D a Hanula nadal na tym samym etapie, nóżki już do przodu posuwa ale rączki ciągle w miejscu.

Agabre - to pewnie też się niedługo doczekasz :) Antkowi zajęło jakieś 2 tyg. oderwanie rączek z pozycji "bujania" ... najpierw dłuuugo unosił tylko lewą, potem dopiero prawą, a potem udało mu się je jakoś skoordynować ;-)

reklama
udało się wgrać kilka nowych fotek mojej dużej dziewczynki :D
Zdjęcie096.jpgZdjęcie090.jpgZdjęcie075.jpg

Do góry