reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj naszych maluszkow

u mojej wisi i ona ani myslec ją podnosić, dzwigac dziga ale bardzo leniwie bo nie lubi lezec na brzuszku, mysle ze to kwestia dziecka, kazde rozwija sie w swoim tempie, jak bylismy na szczepieniu w 6 tyg to pediatra nawet tego nie sprawdzal

reklama
Wisieńka a podciągasz ją tylko trochę za rączki czy aż do siadu? Bo moja podnosi główkę jak lekarka tak zrobiła ale dopiero chwilę przez spionizowaniem i to podobno jest OK.

Olek spał w nocy od 19 do 5.30 normalnie szok wstawałam by sprawdzic czy oddycha :-)
Oli przyzwyczajił sie do spania w dzien na brzuszku - byly pot i łzy- ale teraz inaczej w dzien nie zasnie, główke trzyma juz ładnie i długo podpierajac sie na przedramionach.
Dzisiaj na spacerze wyciagał raczki do zabawki w wozku.

Dzięki dziewczyny za odpowiedz. Mam nadzieję, że kładzenie na brzuszku w końcu zrobi swoje, chociaż wtedy włącza się Mili syrena.I sorki, ze się do was wbijam ale jestem prawie czerwiec;-)Bo cóz to znaczy 3 lipca:-Dpozdrawiam i zdrówka dla dzieciaczków

reklama
Wisieńka zapraszamy ponownie:) A jeśli maleńswto bardzo nie lubi leżeć na brzuszku kładź je sobie na swojej klatce piersiowej kiedy leżysz, lekko podparta pod plecami. Maluch wtedy też ćwiczy a z reguły znacznie bardziej lubi w ten sposób niż na kocyku. Powodzenia!

Do góry