reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
U nas tak samo z tą różnicą że na brzuszku leży tylko chwilę bo dostaje wścieklizny i Ją podnosimy więc nawet nie ma okazjiz brzucha na plecy się przekręcić, na boczki też jeszcze się nie przekręca...Ironia- mój też jeszcze nie Może dlatego ,ze tak rzadko był kładziony na boczki?? Przeważnie śpi na pleckach a w dzieńkładziemy go często też na brzuszku . Jak ułożymy na boczku, to od razu przekręca się na plecy.
aneczka1526
Fanka BB :)
Właśnie zrobiłam przegląd ubranek :-( muszę połowę odłożyć bo już niedobre, chyba muszę zacząć kupować coś większego, szkoda, bo kilku rzeczy to ani razu nie udało mi się założyć.
traschka
Mama Marysi
aneczka u nas to samo. Dostałam 7 kartonów ubranek, z których Marysia już wyrosła. Nie wiem o co chodzi z tą numeracją, bo jak ją mierzy położna ty wychodzi 62 cm, a ona już wyrasta z ubranek na 68. Połowę mamy na 74:/ Muszę jej już systematycznie dokupywać w zależności od potrzeb. W ramach spaceru często więc zaglądamy na ciuchy
aneczka1526
no tez juz na 68 zakladam, choc kilak jeszcze 62 jest dobrych, ale tez mam takie co 68 jest na styk, te co dostalam, a wlasciwie dostalam w uzytkowanie (bo jak juz przestana byc potrzebne to musze oddac - dobry uklad bo po pierwsze nie musze kupowac a po drugie nie bede musiala martwic sie gdzie to pozniej upchnac (gdybym na drugie dziecko chciala zatrzymac)) to juz wszystkie odlozylam i zaraz musze odwiesc z powrotem do wlascicielek :-) pusto mi sie w szafce zrobilo, ale co tam, specjalnie sie nigdzie nie szlajamy wiec i stroic jej nie musze, ale juz allegro przegladam, czasem jakis fajny zestaw mozna wyrwac za niewielkie pieniadze
Ostatnia edycja:
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
ja juz zaczelam 62 zakladac a nawet niektore (te mniejsze) 62 sa za male
reklama
Wisieńka
Hej dziewczyny. Sorki, ze wam się wbijam na watek ale , ze macie ciut strsze maluchy może przerabiałyście ten problem. Nasza Emilka nie trzyma głowki gdy lekarka podciągala ją za rączki. leżąc na brzuszku, wisi jej tak bezwładnie z tyłu. Ale jak lezy na brzuszku dzwiga główkę bardzo ładnie. Lekarka mówiła, ze powinna już chwilę utrzymywac i kazała kłaśc ją więcej na brzuszku. Mamy przyjśc na wizytę na początku września. Niestety na razie nie ma żadnyej poprawy a od ostatniej wizyty mija miesiąc i codziennie kładę ją na brzuszku kilka razy. Dzis sprawdziłam podciągnęłam ja leciutko ale ta głowa dalej wisi. Moze u którejś tes tak było???
Podziel się: