reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj naszych maluszkow

Ironia dzięki :* Kurcze zupełnie zapomniałam o tej dacie a mój mąż nic mi nie kupił...wrrr dzisiaj mu przypomnę...TYM BARDZIEJ DZIĘKI :*;)

reklama
Ironia po tylu latach już tak jest ,że chłopom się zapomina:)Ale dzięki Tobie chętnie się upomnę o swoje!!A co??Także luzzz
Swoją drogą jak ten czas zapitala...masakra.Wydaje mi się ,że to było tak niedawno.

Mati też póki co śpi 2 razy ale czasem jak zaśnie ok 12 na pierwszą i śpi 2 h to już potem spać nie idzie

a dziś SZOK Mati pospał od 21.20 do 5.40!!!!!
a ja sie budziłam 2 razy o 24 i 3 - tak jak on sie zawsze budzi -cieszę sie niezmiernie (dodam, że do 6 m-ca życia spał całe noce a jak poszłam do pracy to zaczął sie budzić po 6 razy)
więc mamy mały sukces
acha no i cycujemy sie jeszcze tylko raz nad ranem, ale myślę że to wyeliminuje podczas urlopu

dziewczyny czy któraś jeszcze korzysta z godzinywyjścia wcześniej w pracy ?

Emilka od miesiąca ma tylko jedną drzemkę, drugiej nie ma, bo nie wiem o której poszłaby spać, wczoraj np spała w ciągu dnia 1godz 15min i wieczorem poszła spać o 21;
wychodzę nadal godzinę wcześniej, mimo iz nie karmię od 2 m-cy;-)

no to niezbyt fair, wiem:zawstydzona/y: ale kierownictwo nie grzeszy rozumem a na pewno nie zna się na przepisach, więc korzystam;-)
a tak ogólnie to jestem uczciwa:-D

ja tez wychodze wcześniej a przestałam karmić 2 tyg przed urodzinami Majki, jeszcze długo zamierzam z tego korzystać, myślę że przez zimę na pewno a potem zobaczę

reklama
Martadelka wgprzepisów mozna korzystac z przerwy na karmienie bodajże do 3 roku życia dziecka, wystarczy że przyniesiesz zaświadczenie od lekarza i pracodawca nie ma nic do gadania
U mnei to normlane że młode matki do 1,5-2 r z malucha korzystają :p

Do góry