reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj naszych maluszkow

Silva ja bym może pojedynczych kroczków nie nazywała chodzeniem, ale przejście całego pokoju już na pewno :) gratuluję!

a filmik "boski", kurcze muszę się nauczyć na youtube wrzucać to Wam też pokażę ;)

reklama
Kochane my tu żadko wpadamy już :zawstydzona/y:, ale musze sie podzielić radośćią, bo Hanka zrobiła wczoraj pierwsze 4 kroczki :tak:
Pięknie rozróznia zwierzątka i robi hał hał, koko, muuu, chrum chrum, kic kic, wciąga powietrze jak zobaczy kwiatka i generalnie jest bardzo komunikatywna i rozgadana, ani śladu po początkowych kłopotach jedynie mega marudzenie zostało ;-)

Buziaki dla wszystkich maluszków i cudnych mamusiek

icak - gratulacje:) Hanulka rzeczywiście niezła gaduła. Szymek na etapie mama, tata, baba, dada. Za to paluchem sporo rzeczy potrafi pokazać prawidłowo:)

Za to moj nic prawie nie mowi, cos tam sobie dziamoli po swojemu i podspiewuje, ale jakos mnie to specjalnie nie martwi, wystarczy mi Elena, ktorej sie paszczenka zamyka tylko jak spi. :-D:-D:-D

Edi jaki dzielny chłopczyk :-) ekstra
nam jeszcze do tego daleko, Mati nie ma czasu na nocnik musi biegać wokoło (dosłownie z gołym tyłkiem) ale siądzie na 5 sek w porywach do 10:baffled:

reklama
To ja sie pochwale, ze u nas prawie codziennie uda mu sie zrobic kupe do nocnika (czasami nawet dwa razy). Sadzam go rano jak wroce z pracy i wieczorem przed kapiela i zawsze cos tam zostawi :-D Szczegolnie cieszy mnie, ze wie do czego sluzy nocnik - jak tylko zrobi to wstaje (musze uwazac aby nie przewrocil).

Do góry