reklama
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
icak ponoć to normalne. Tymek czasami zezuje, ale bardzo rzadko. Nie wolno tylko nic nad głową dziecku wieszać. Przejdzie na pewno :-)
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Icak moja Majka też zezul i pediatra też mówi że to normalne i żeby się nie przejmować
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Hej
Czy Wasze dzidziolki już się uśmiechają tak świadomie tzn świadomie odpowiadają uśmiechem na uśmiech? Moja przeszla pierwszy skok rozwojowy, potrafi się dłużej skupić na czymś lub na kimś lecz niestety jeszcze się tak świadomie nie usmiecha. A ja już nie mogę się doczekać!!!
Czy Wasze dzidziolki już się uśmiechają tak świadomie tzn świadomie odpowiadają uśmiechem na uśmiech? Moja przeszla pierwszy skok rozwojowy, potrafi się dłużej skupić na czymś lub na kimś lecz niestety jeszcze się tak świadomie nie usmiecha. A ja już nie mogę się doczekać!!!
andariel
mama super dwójki :]
Adi też zezuje jeszcze, ale lek.nam powiedział, że ma do tego prawo i póki sobie to sam koryguje (tzn.po chwili oczka się "prostują") nie ma powodu do obaw;
a kiedy to zezowanie mija??? córa w ogóle nie zezowała;
a kiedy to zezowanie mija??? córa w ogóle nie zezowała;
reklama
andariel
mama super dwójki :]
mój Adaś kilka dni temu uśmiechnął się po tym jak się do niego odezwałam, ale nie sądziłam, by to był świadomy uśmiech; ale dziś to powtórzył, tzn. podeszłam do niego jak sobie na leżaczku leżał i coś powiedziałam, a ten uśmiech od ucha do ucha, na dodatek zakończony okrzykiemjakie to fajne uczucie!!!
Podziel się: