reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj naszych maluszkow

reklama
Mój to kiepsko z raczkowaniem, siadać też sam nie próbuje, ale za to społecznie- no mówię Wam, pękałam dziś z dumy! On uwielbia ludzi i im więcej osób w koło tym grzeczniejszy- rozsyłał dziś w kawiarni uśmiechy na prawo i lewo, zagadywał, wszyscy nim zachwyceni! a jak pan ze stolika obok mu machał to odmachiwał ( nigdy przypadkowo, zawsze adekwatnie). Potem podszedł do niego 3 letni chłopczyk, to Mieszko go po buzi głaskał i po główce. Byłyśmy tam z dziećmi ze 2 h i cały czas się śmiał i zagadywał:happy2: Kochany dzieciak z tego mojego urwisa:tak::-)

A w ogóle Wam chyba jeszcze nie mówiłam, bo nie sądzę, że uwierzycie, ale Michał prosił Miesia, zeby powiedział lampa a on " lam, lam". Kilka razy się to zdarzyło i samej mi się nie chce w to wierzyć ( a byłam przy tym i słyszałam!). Sam z siebie ( bez proszenia " powiedz lampa") nigdy tego lam, lam nie wypowiadał...

Aestima aż oczy przecieram czytając, co robi Miesio:szok:moja Maja to by conajwyżej plaskacza sprzedała temu chłopcu a nie pogłaskała:-D A lampa jeszcze lepsza:tak: Widzisz, to jest prawda, że każde dziecko indywidualnie się rozwija, mojej Mai daleko do zachowań społecznych Mieszka

Wiesz, też się zdziwiłam, bo on zazwyczaj łapie dzieci i nas z nos i ciągnie a tu tak delikatnie gładził tego chłopca... Piękne to było, bo ten chłopiec też go głaskał i tak bez słów, w skupieniu głaskali się z 8 minut:szok:

:-D:-D:-D
Mrsmoon
, on tak generalnie preferuje kobiety, więc spokojna jestem:-)
Ale mnie normalnie wzruszył dziś mój słodziak, do teraz rozpiera mnie duma, że tak się umie w towarzystwie zachować chłopak, hehe :-)

reklama
Do góry