kochanie odczekaj z tydzien zeby zobaczytc czy bedzie efekt , po paru dniach nie zejdzie....no właśnie jak to jest z tym jedzeniem to do konca niewiem na necie piszą niby nie jeść bananów, kalafiora, kapusty, fasoli, jabłek, pomarańczy, itp itd a mi znowu położna mówiła nie jeść kapusty i fasoli oraz czekolady i mocno przyprawionych rzeczy...właśnie tego si trzymam ale mały i tak niekiedy ma kolki i gazy... no i ta wysypka ale zoaczymy par dni nie zjem nabiału jak przejdzie to bedzie dobrze..
a z tym jedzeniem... hmmmm ja jem banany, jabłka ...... czekolady faktycznie nie jem, bo tez wyskakiwało uczulonko.....
pomaranczy nie jem bo nie pzrepadam hehe
moj ma kolki..... ale raczej nie od tego co jem..... tydzien jechalam na gotowanym kurczaku z marchewka i kasza......... na sniadanie obiad i kolacje zeby sprawdzic czy kolki beda... i były takie same jak teraz...wiec po co mam sie katowac...... jeszcze miesiac i kolki same miną
wczoraj mierzyłam mojego maluszka........ ma już 69 cm wzrostu.......mój duży mężczyzna....i waży 7100... heh eh dziubutek wielkoludek.
hej mam wrażenie że moje dziecko jakos nadwyraz rośnie... jak wasze dzieciaczki
Ostatnia edycja: