anne kochanie a czym smarowałaś skóre swoim maluszkom????????Dopiero dzisiaj podczytuję ten wątek i powiem ,że moje dzieci miały skaze białkowa-objawy skazy,wysypka,biegunki itp. na pewno smarowanie takimi maściami,kremami buzi szczególnie nie jest dobrym pomysłem-chyba,że jest to maść zapisana przez lekarza,zwłaszcza zmienianie co chwilę tego,czym smarujesz-bo wymieniasz kilka różnych specyfików,a to,ze teraz ne jesz nic ,co uczula to niewazne,bo jadłas wczesniej,a reakcja na alergen może być opóźniona- jej objawy i tak szybko nie znikną
Na pewnoe nie możńa stosować żadnych kremów z nagietkiem,rumiankiem przy skaze,bo można jeszcze pogorszyć sprawę,bo ten nagietek czy rumianek również może uczulać
Mój synuś bardzo duzo gaworzy od kilku dni-grucha sobie cos bez przerwy gdy nie śpi,przypasowała mu tez bardzo grająca karuzela,normalnie ciągle z nią"rozmiawia","śpiewa"wręcz,gdy ona gra,kilka razy zdarzyło się tak,że gdy słuchał tej melodii i tak patrzył w tę karuzelę,gruchał do niej,to w końcu słyszę-cisza-podchodzę,a on słodko śpi
BO MI LEKARKA NIC NIE PORADZILA>>>> MAM tuylko nabialu nie jesc..... i tyle, ale chyba skore czym natłuszczac trzeba co BO JEST SZORSTKA i łuszczy sie i pęka....