reklama
justynamika84
Fanka BB :)
Moja tez sama nie siedzi i nie siada:-)
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
każde dziecko ma swoje tempo Mojej ciotki dzieci wszystkie 5 zaczęły chodzić jak miały po 8-9 miesiecy. a Laura ma prawie 8 mies. i raczkować nawet nie umie,jedynie stać na czworaka heeh no i wiadomo siedzi jeszcze;p
na wszystko przyjdzie czas
na wszystko przyjdzie czas
natalka1704
To mój sam juz siedzi i to długo juz potrafi ale sam nie siada jeszcze ;-)
andav
moj tez juz siedzi ale zdarzy mu sie poleciec i wtedy wystawia reke zeby sie zatrzymac tylko nie wie jak sie pozniej do pozycji siedzacej podciaganac
sam siadac nie potrafi...
....a powiedzcie mi dziewczyny czy waszym dzieciom jak bierzecie je na rece tez lata glowa we wszystkie strony? mam na mysli brka koncentracji na jednym kierunku- mu glowa lata dookola i to tak szybko ze hej- glupie pytanie pewnie- ale ja strasznie sie boje nadpobudliwego dziecka
sam siadac nie potrafi...
....a powiedzcie mi dziewczyny czy waszym dzieciom jak bierzecie je na rece tez lata glowa we wszystkie strony? mam na mysli brka koncentracji na jednym kierunku- mu glowa lata dookola i to tak szybko ze hej- glupie pytanie pewnie- ale ja strasznie sie boje nadpobudliwego dziecka
czarnula83
Gabrych tez nie siedzi, pelza po calym dywanie
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
mojej nie lata główka
reklama
she_84
andav, chyba wiem o co Ci chodzi u mojego to najlepiej jakby mial oczy dookola glowy glowa raz w jedna raz w druga. Ale ja to nazywam ciekawoscia swiata a nie nadpobudliwoscia chociaz czasami to mam wrazenie ze troche nadpobudliwy jest