reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

rozwój naszych kochanych pociech

reklama
każde dziecko ma swoje tempo :) Mojej ciotki dzieci wszystkie 5 zaczęły chodzić jak miały po 8-9 miesiecy. a Laura ma prawie 8 mies. i raczkować nawet nie umie,jedynie stać na czworaka heeh no i wiadomo siedzi jeszcze;p
na wszystko przyjdzie czas :)

nasz spi od dawna na boczku (bez odchylania w tyl) ale sie wycwaniakowal - poniewaz tez go budzi przewrot na plecki to po prostu wtula sie we mnie, obejmuje raczkami i zadowolony :-)

U nas ani siedzenia ani siadania poki co :confused2:

moj tez juz siedzi ale zdarzy mu sie poleciec i wtedy wystawia reke zeby sie zatrzymac tylko nie wie jak sie pozniej do pozycji siedzacej podciaganac :-D
sam siadac nie potrafi...

....a powiedzcie mi dziewczyny czy waszym dzieciom jak bierzecie je na rece tez lata glowa we wszystkie strony? mam na mysli brka koncentracji na jednym kierunku- mu glowa lata dookola i to tak szybko ze hej- glupie pytanie pewnie- ale ja strasznie sie boje nadpobudliwego dziecka:szok:

reklama
andav, chyba wiem o co Ci chodzi :) u mojego to najlepiej jakby mial oczy dookola glowy :) glowa raz w jedna raz w druga. Ale ja to nazywam ciekawoscia swiata a nie nadpobudliwoscia :) chociaz czasami to mam wrazenie ze troche nadpobudliwy jest :)

Do góry