reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój naszych dzieci

brawoooo:tak:
U nas też są postępy i mogę w końcu wejść na ten wątek:-),; więc raczkujemy bardzo zawzięcie i bardzo szybko:szok::szok::szok:, stawiamy kroczki przy łóżku i na łóżku ( najlepiej), rozmawia, z misiem na obrazku, pokazujemy dzidzie w gazecie i dajemy jej buzi;-)a przy okazji cieszymy sie w głos na widok zdjęcia dziecka:-):-). Poza tym daday, taty, baby, coś na podobieństwo dziadzia, lala, daj i jeszcze nierozszyfrowane dźwięki są na porządku dziennym:-) szczególnie głośne wieczorna porą przed snem:baffled:

gagulec, swietnie! az serce rosnie jak sie czyta o postepach innych dzieciaczkow:-):-)

luandyia, wsyzscz wokol mi mowia, ye jestem nadgorliwa, i ye julitka ma jesycye cyas. nibz o tzm wiem, ale jak cyztam jak wasye dyieci pieknie mowia, to nachodya mnie mzsli, ye julitka tey juz powinna,a tak nie jest:no:

reklama
Donakat naprawde nie masz się czym martwić Julitka ma jeszcze dużo czasu wiem jak blo z moją córcią też dlugp nie mówila a teraz to nieiedy nazywamy ją Bielicka bo buzia jej się nie zamyka;-):-Da Mati też za dużo nie mówi bo tylko mama, tata, niekiedy Ola i ostatnio przy jedzeniu mam mam (mniam mniam)

brawoooo:tak:
U nas też są postępy i mogę w końcu wejść na ten wątek:-),; więc raczkujemy bardzo zawzięcie i bardzo szybko:szok::szok::szok:, stawiamy kroczki przy łóżku i na łóżku ( najlepiej), rozmawia, z misiem na obrazku, pokazujemy dzidzie w gazecie i dajemy jej buzi;-)a przy okazji cieszymy sie w głos na widok zdjęcia dziecka:-):-). Poza tym daday, taty, baby, coś na podobieństwo dziadzia, lala, daj i jeszcze nierozszyfrowane dźwięki są na porządku dziennym:-) szczególnie głośne wieczorna porą przed snem:baffled:

Brawo brawo:-)

Na wątku zamkniętym napisałam, że Maciuś za rączki zrobi 3 kroki, a tu dziś mnie zaskoczył. Zrobił dużo więcej, jakieś 15. A co 3 kroki tańczył.:-D Miałam go tak nie prowadzać, ale to tak fajnie wyglądało. Muszę się powstrzymywać.:tak::zawstydzona/y:

Moje maleństwo wczoraj a dziś to juz nie mówię, rozchodziło się , szok ale szybko się to dzieje, przedwczoraj 5 kroczków a dziś cały pokój i kuchnia i tak na okragło. A ciszy się przy tym jak oszalały

Moje maleństwo wczoraj a dziś to juz nie mówię, rozchodziło się , szok ale szybko się to dzieje, przedwczoraj 5 kroczków a dziś cały pokój i kuchnia i tak na okragło. A ciszy się przy tym jak oszalały

hmmm ta kuchnia sprawdza co się tam wczoraj działo;-);-);-):-D:-D:-D:-D

czy Wasze dziecko bije i gryzie, bo moje tak. I juz mnie to wnerwia, bo w ogóle mnie nie słucha. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dzis ładnie powiedział daj danana (czyt. banana)

reklama
Agulka moje dziecko również gryzie, bije i w ogóle nie słucha!!! Czym mnie doprowadza do ostateczności. Mozna mówić do d***y. A jak coś sobie zaplanuje zrobić to choćby coś stało na drodze to to zrobi.

Do góry