reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój naszych dzieci

reklama
Krzysio jest teraz na etapie samodzielnego stania to jego ulubiona pozycja:-D
Gada i śpiewa na zmiane po swojemu jak nakręcony:-D najczęściej na cały głos:rofl2:

Etka, Kasia jestem pod wrażeniem jak wasi chlopcy slicznie dreptają , są supererowi:tak: a ja się wczoraj ich naoglądalam i dziś śnilo mi się że Mateuszek też już chodzi:rolleyes: ale to byl tylko sen:-( bo Mateuszek dopiero teraz zaczyna się puszczać i samodzielnie stać:tak:

Adaś puścił sie i przeszedł 2 kroczki sam dwa dni temu, ale się przestraszył i klapsnął na pupkę. Teraz się panicznie boi jak nie trzyma się czegoś.

reklama
Kasi Kubalek dłuższy dystans przeszedł jak Bartek ;-)
Mój się boi bo on z tych "bojących się dup..." ale trzeba teraz patrzeć uważniej bo mi wchodzi dosłownie w każdy zakamarek...a do tego Olka coś zaczyna mi go dźwigać....
A pokażę Wam jak Olka z nim tańczy...jak się film załaduje:tak:

Do góry