Atruviell
Wrześniowe mamy'07
wow
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przejdzie sam ok 3 metrów po czym przykuca lub siada jak chce iśc to podnosie się na kolana póxniej przykuca i wstaje i tak wkoło wojtek :-)
To i ja pochwalę się,bo dzisiaj mam czym Mateusz wstał na nóżki w łózeczku. Oczywiście odrazu myśli,że jest takim herosem,że może sam stać wszędzie i chodzić więc ogania się jak od osy Zrobił dzisiaj kupkę i siusiu na nocniczek. Oczywiście to przypadek;-),ale siedział dzielnie.
przejdzie sam ok 3 metrów po czym przykuca lub siada jak chce iśc to podnosie się na kolana póxniej przykuca i wstaje i tak wkoło wojtek :-)
Adaś zaczął łączyc wyrazy. Tzn jak dziś wstał a ja byłam w drugim pokoju wołał mama a kiedy przyszłam powiedział: mama bam. ( wyrzucił poduszeczkę z łóżeczka ) i pokazywał paluszkiem na podłogę. Ale fajnie. Zaczynamy sie komunikowac
A jak np. wrzuci cos wo wanny, albo uda mu sie otworzyc szufladę lub szafę to bije sobie brawo
A Kuba pozucił przemieszczanie się na czworaka i chodzi