reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój naszych dzieci

reklama
To i ja pochwalę się,bo dzisiaj mam czym:rolleyes2: Mateusz wstał na nóżki w łózeczku. Oczywiście odrazu myśli,że jest takim herosem,że może sam stać wszędzie i chodzić więc ogania się jak od osy:-D Zrobił dzisiaj kupkę i siusiu na nocniczek. Oczywiście to przypadek;-),ale siedział dzielnie.

:tak::tak::tak: przejdzie sam ok 3 metrów po czym przykuca lub siada jak chce iśc to podnosie się na kolana póxniej przykuca i wstaje i tak wkoło wojtek :-D:-)

gratulacje dla Kubusia

To i ja pochwalę się,bo dzisiaj mam czym:rolleyes2: Mateusz wstał na nóżki w łózeczku. Oczywiście odrazu myśli,że jest takim herosem,że może sam stać wszędzie i chodzić więc ogania się jak od osy:-D Zrobił dzisiaj kupkę i siusiu na nocniczek. Oczywiście to przypadek;-),ale siedział dzielnie.

u nas nocniczek NIE:-(

:tak::tak::tak: przejdzie sam ok 3 metrów po czym przykuca lub siada jak chce iśc to podnosie się na kolana póxniej przykuca i wstaje i tak wkoło wojtek :-D:-)

Adaś zaczął łączyc wyrazy. Tzn jak dziś wstał a ja byłam w drugim pokoju wołał mama a kiedy przyszłam powiedział: mama bam. ( wyrzucił poduszeczkę z łóżeczka ) i pokazywał paluszkiem na podłogę. Ale fajnie. Zaczynamy sie komunikowac

A jak np. wrzuci cos wo wanny, albo uda mu sie otworzyc szufladę lub szafę to bije sobie brawo

Kasiu, Kubus super dzileny chlopczyk!

Agulka, zazdroszcze mowiacego Adasia! tak bym chciala zeby julitka cos mowila oprocz :tata. wszystko rozumie, bo jak cos robi albo uslyszy, to "mowi": yyy i patrzy na mnie, ale nie ma slow!!!!!!!!!!

Kasia - gratulacje dla samodzielnego i chodzącego Kubusia:-D
Justyna - gratuluje stania:tak:

Krzysio coraz dłużej stoi samodzielnie;-), łapie piłke w rączki stoi sam i próbuje zrobić krok, ale wtedy klaps na tyłek :laugh2:poza tym raczkuje jak perszing ...

Gada jak nakręcony po swojemu mówi mama, tata, baba, dada, ty ty, bam

Wczoraj dostał gwizdek i gwizda na nim:szok: a jaką ma przy tym radoche

Ostatnia edycja:
Etka super filmik:tak::tak::tak:

ja już nie mogę sie doczekać kiedy mój Damian tak będzie sie przemieszczał;-)
U nas dopiero od dwóch dni mały zaczyna pełzać:szok: jeszcze nie pokonuje długich dystansów, ale najważniejsze, ze próbuje:tak:

etka gratuluję kroczków Bartusia. Jak długo czekałaś aby załadowac film, bo ja mam chyba za słaby przesył i dlatego nie mogę tego zrobic

Etka filmik rewelacja, ale zazdroszczę (tak pozytywnie oczywiscie):tak::tak:

Kasiu - Kubuś BRAWO!!!!!!!!!!!!!!

GAGULEC my to musimy jeszcze poczekać:-( ja chodzilam jak miałam 14m a moj P jak 13 wiec Jula chyba poszła po rodzicach.....

reklama
No to moje dziecko nie poszło w moje ślady- bo ja niby już dreptałam jak miałam 8 albo 9 miesięcy. Mój M krótko przed roczkiem tez już chodził.

Do góry