reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój naszych dzieci

reklama
Olo ma 4 zeby, chodzi ( nie chce mi raczkowac, ale oczywiscie na dworze czy dluzej w domu to za reke)...
Ostatnio wolalam swojego brata 'Oktaaaaaaaaawian', a Olo powtorzyl za mna Nanian:p Ale tak celowo, dobrze o tym wiem. Wola tez dziadzia i dia...(Klaudia) Poki co nie wola mnie:p i mojej Mamy i drugiego brata...

Krzysio w sobote zaskoczył mnie bardzo:tak: najpierw zasłonił się firanką potem odsłonił buzie i w wołał a kiku:-):laugh2:

dzis nam wyszedl pierwszy zabek :-):-):-)

Maciuś wczoraj zrobił pierwszy raczkujący kroczek.:-) A mnie nie było wtedy w domu:-( Ale dziś to powtórzył, a nawet zrobił 2 kroczki ze 2-3 razy.:-) Jutro pochwalę się tym na rehabilitacji.:-D:tak:

A Kuba pozucił przemieszczanie się na czworaka :D i chodzi :)

oglaszam wszem i wobec, ze od dzisiaj juz nie pelzamy tylko raczkujemy :tak:
majandra, kasia- gratuluje!!!

Olo ma 4 zeby, chodzi ( nie chce mi raczkowac, ale oczywiscie na dworze czy dluzej w domu to za reke)...
Ostatnio wolalam swojego brata 'Oktaaaaaaaaawian', a Olo powtorzyl za mna Nanian:p Ale tak celowo, dobrze o tym wiem. Wola tez dziadzia i dia...(Klaudia) Poki co nie wola mnie:p i mojej Mamy i drugiego brata...
:szok::szok::szok: Ale cudownie! Gratulacje z postępów naszych wrześniątek:tak::tak::tak:

Tymek dzisiaj powiedział "papa" ale bez gestu rączką - od jakiegoś czasu go uczę:-)

Adaś zaczął łączyc wyrazy. Tzn jak dziś wstał a ja byłam w drugim pokoju wołał mama a kiedy przyszłam powiedział: mama bam. ( wyrzucił poduszeczkę z łóżeczka ) i pokazywał paluszkiem na podłogę. Ale fajnie. Zaczynamy sie komunikowac

A jak np. wrzuci cos wo wanny, albo uda mu sie otworzyc szufladę lub szafę to bije sobie brawo

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry