reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój naszych dzieci

Adaś lub Maja jak widzą, że się z J tulimy to przybiegają i się do nas tulą. wtedy jest wiązanka: moja mamusia, mój tatuś, moja Maja, mój Adas......... tulimy się:szok::-D:-D:-D:-D ja w Teletubisiach:sorry2::-D:-D:-D:-D:-D:-D

u nas jak Julitka uslyszy nasze przytulaski, to albo stoi z boku zazdrosna i trzeba ja zawolac, albo sama biegnie co tchu, wpycha sie w srdoek i domaga pieszczot- to zalezy od jej nastroju

reklama
zauwazylam znow u Julitki bunt. czesto jest :NIE, nawet gdy ma cos do wyboru , to na wszystko jest; NIE!
D odatkowo niunka chyba juz zaczyna okres pytan trzylatka, bo ciagle tylko slysze: mama, po co to jest? po co to robisz? co robisz? a po co takie?......
i znow musze caly dzien gadac:confused2::confused2:

zauwazylam znow u Julitki bunt. czesto jest :NIE, nawet gdy ma cos do wyboru , to na wszystko jest; NIE!
D odatkowo niunka chyba juz zaczyna okres pytan trzylatka, bo ciagle tylko slysze: mama, po co to jest? po co to robisz? co robisz? a po co takie?......

My ten okres mamy już od ponad miesiąca;-) ciągle słyszę a co to? a po co? a czemu? i tak w kółko chwilami mam dość i marzę o odrobinie spokoju:confused2:

:tak::tak: oj tak my też to już mamy ciągle mały zasupuje Nas pytaniami "co to jest" " po co to jest" " gdzie to jest" :tak::-D na razie jest spoko bo takie to urocze, że mogę mu wyjaśnić tajniki Naszego świata dorosłych :rofl2::laugh2:

no moja Jula ogranicza sie do pytan co to?? Ale same wiecie , ze ona mało mówi... dzis ja zapisałam do logopedy, wizyte mamy 1 marca, zobaczymy co mi powiedza

Wasze maluchy tez mają manie na Waszym punkcie??? :rofl2: Tzn mały zawsze wolał być z mamą jak miał do wybory mamy lub tate :sorry: ale teraz to jest szok mamusia i mamusia. Wciąż wyznaje mi miłość :eek::-D bardzo to miłe i kochane, ale jestem w szoku. Mówi " kocham Cię mamusiu nad życie" (ja mu mówie, że go kocham nad życie to on to samo do mnie) albo " bardzo bardzo bardzo Cię kocham" lub " byłem w brzuszku kopałek nóżkami i machałem rączkami, a mama głaskała mnie" :-D kiedyś opowiadałam mu, że był w brzuszku i kopał nózkami, ale nigdy do tego nie wracał teraz zaś jest meksyk :-D

reklama
Do góry