reklama
izabela352
Fanka BB :)
bylam wczoraj u kuzynki, ktora ma o pol roku starszego chlopczyka od naszych maluchow i to co zobaczylam normalnie mnie zszokowalo. maly ma perfekcyjnie obcykana komorke i wszystkie gry w niej. sam sobie wlaczy co chce, wybierze gre, zatwierdzi albo przejdzie do innej i gra w kazda z nich! co o tym myslicie?
monia_l
Wrześniowe mamy'07
ja jestem przeciwna żeby dzieci w tym wieku miały stycznośc z tego typu urzędzeniami i grami uważam że wcale dobrze to nie wpływa na ich rozwójbylam wczoraj u kuzynki, ktora ma o pol roku starszego chlopczyka od naszych maluchow i to co zobaczylam normalnie mnie zszokowalo. maly ma perfekcyjnie obcykana komorke i wszystkie gry w niej. sam sobie wlaczy co chce, wybierze gre, zatwierdzi albo przejdzie do innej i gra w kazda z nich! co o tym myslicie?
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Nie powiem,ze Mateusz nie bawi sie naszymi komorkami,szczegolnie S,bo on ma obie rozsuwane,ale to na zasadzie dzwonienia do pana, no chyba,ze uda mu sie cos wlaczyc to jest radocha,ale to nie my je dajemy do raczek, kradnie nam;-) Tez nie jestem zwolenniczka tego typu "zabawek"
donkat
bylam wczoraj u kuzynki, ktora ma o pol roku starszego chlopczyka od naszych maluchow i to co zobaczylam normalnie mnie zszokowalo. maly ma perfekcyjnie obcykana komorke i wszystkie gry w niej. sam sobie wlaczy co chce, wybierze gre, zatwierdzi albo przejdzie do innej i gra w kazda z nich! co o tym myslicie?
Wiktorek oprocz obcykania komputera ma tez w jednym palcu gry na ich komorkach. moje zdanie- GLUPOTA!!!!
Ja osobiście jestem przeciwniczką co innego nauczyć dziecko jak ma zadzwonić wrazie czego po pomoc a co innego dawać do zabawy choć nie ukrywam że i u nas tak jak u Justyna młoda często nie wiadomo kiedy i nie wiadomo jak wchodzi w posiadanie któreś komórki;-)
izabela352
juz myslalam, ze jestem jakas porabana i mam obsesje na punkcie "dobrego wychowania".
monia_l
Wrześniowe mamy'07
między 20 a 30miesiącem ale 3 miesiące odchylenia to normawięc jeszcze jest czas i nie ma co się martwic. Mateusz też jeszcze nie ma 5Kiedy piątki wychodzą naszym maluchom, bo u mojego małego to ani widu, ani słychu?????
reklama
izabela352
nie pomoge. piotrusiowi ostatnia wyszla poczatkiem wrzesnia.
Podziel się: