reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój naszych dzieci

Hrudzia a nie mówiłam BRAWO dla Stasiulka . U nas na razie ten bummm rozwojowy stanął w miejscu , ale za to doskonale wspina sie na parapety i pięknie stoi na oparciu naszego łózka:szok::tak:

Luandzia brawo dla Zuzi teraz u Was będzie bum w rozwoju:tak:Ja też do dzieci mówię "po naszemu"

reklama
Hrudzia a nie mówiłam BRAWO dla Stasiulka . U nas na razie ten bummm rozwojowy stanął w miejscu , ale za to doskonale wspina sie na parapety i pięknie stoi na oparciu naszego łózka:szok::tak:

Luandzia brawo dla Zuzi teraz u Was będzie bum w rozwoju:tak:Ja też do dzieci mówię "po naszemu"

kurcze jeżeli ma mi wychodzić z łóżeczka górą to ja na razie dziękuję za takie bum jeszcze sobie kark skręci :sorry2:
W powiedział że jutro odkręci jej szczebelki i przerobi łóżeczko na tapczanik (nasze ma takie wymienne fronty) tylko muszę kupić na allegro takie zabezpieczenie żeby mały zakapior mi nie spadał w nocy

Taka zmiana łózeczka będzie najbezpieczniejsza w tym momencie. Kuba ma od dawna wyjete trzy szczebelki wchodzi i wychodzi z łózka kiedy chce.

Luandzia a może wygodniej by bylo tylko wyjąć 2 szczebelki żeby Zuzia mogla wychodzic z lóżeczka:sorry2:

to, ze nasze dzieci sa teraz zbuntowane, to chyba kazda juz doswiadczyla. jak wyglada u was sprawa z ubieraniem , przebieraniem...u nas tragedia. na wszystko jest :nie i uciekanie, bunt, placz, wrywyanie sie:wściekła/y:

Donkat z ubieraniem i rozbieram jest pół biedy bo to lubi. Ale ostatnio nie da sobie zasunąć do końca kurteczki raz przez przypadek przyciełam mu brodę suwakiem i teraz bardzo się boi.

Cyrki czasem są przy zmianie pieluchy, a o myciu głowy nie wspomne. Myślałam, że znalazłam dobry patent na mycie głowy, ale niestety i on zawodzi.

Po wczorajszym zostało mi jeszcze, teraz pije sobie winko : )

reklama
my z myciem glwoki mielsimy problem, ale z czasem minal. powoli, powoli mala sie przyzwyczaila i juz nie drze sie, choc przed kapaniem z lekiem pyta, czy myjemy glowke.

Do góry