donkat
Fanka BB :)
Iza, ja jutro zapytam naszej rehab.
a wy jescze chodzice do rehabilitanktki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Iza, ja jutro zapytam naszej rehab.
Do śmierci będziemy chodzić Maciuś ma problemy z kostką, wystaje mu i przez to jeszcze chodzimy, dodatkowo masaż ma, który go łaskocze, a Maciuś masażystę po łepetynie klepiea wy jescze chodzice do rehabilitanktki?
Do śmierci będziemy chodzić Maciuś ma problemy z kostką, wystaje mu i przez to jeszcze chodzimy, dodatkowo masaż ma, który go łaskocze, a Maciuś masażystę po łepetynie klepie[/quote]
nam przy badaniu bioderek powiedzial, ze jesli cos nas bedzie niepokoic to mamy wrzyjsc. ale wydaje mi sie, ze potrzebne jest nowe skierowanie od pediatry bo to poprzednie bylo wazne rok.I
z Zuzką w najbliższym czasie wybieram się do ortopedy do kontroli bo powiedział mi na ostatniej wizycie ( ponad rok temu) że mam przyjść jak dziecko będzie już bardzo dobrze chodzić i to jest chyba w ramach funduszu ale kto ich tam wie
dziewczyny na prawdę nie ma co się martwić "niemówieniem" jeżeli dziecko wydobywa z siebie jakieś dźwięki i reaguje na polecenia (słyszy je) to w tym wieku to jest norma przynajmniej tak mi powiedziała ciocia która jest neurologiem dziecięcym
bo wiadomo jak każda mama mam tendencje do wychwalania umiejętności swojego dziecka
Tak właśnie zrozumiałam, coś kiedyś o tym rehabilitantka wspomniała, ale nie pamiętam dokładnie, bo Maciuś tak nie robi. On za to cały czas podkurcza paluszki:-(majandra- zeby nie bylo niedomowien to piotrus stawia cala stopke tak jakby na wewnetrznej krawedzi. nie palcami czy pietami do srodka tylko rownolegle do siebie. nie wiem czy mnie dobrze rozumiesz.