reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój naszych dzieci

One nie są na receptę można je normalnie kupić w sklepie
a co do Befado to też słyszałam że są dobre i nadają się do chodzenia po domu (niania Zuzi kiedyś pracowała w Befado i bardzo zachwalała te papcie) muszę się wybrać do ich sklepu
o właśnie z tej firmy są nasze kapcie

MAjandra
ja taka przewrażliwiona co do pęcherza bo miałam z tym kłopot już nie raz, ale myślisz że jak w kapciach on chodzi to źle ??? Bo już sama nie wiem

reklama
Nuśka Adaś ma skarpetkokapcie i te co Twój maly z Befado:tak::tak::tak:. Maja chodziła tylko w tych prawdziwych kapciach ijest wszystko ok. Na pewno nie jest xle , że Igorek w nich chodzi.

reklama
Do góry