reklama
Atruviell
Wrześniowe mamy'07
Gabids - a jakiej firmy używasz? Bo Pampersy faktycznie są chłonne a np. te Rossmann'owe przeciekają, przynajmniej w przypadku Kuby tak było.
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Gabids - a jakiej firmy używasz? Bo Pampersy faktycznie są chłonne a np. te ossmann'owe przeciekają, przynajmniej w przypadku Kuby tak było.
Huggies Pull Ups PULL-UPS Potty Training Pants - Product Information
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Maciuś właśnie klepiąc się po pieluszce powiadomił mnie w ten sposób, że zrobił kupę.:-)Coś tam jeszcze przy tym gadał, no ale ja oczywiście nie zrozumiałam, bo on mówi w obcym języku;-)
izabela352
Fanka BB :)
Jak na stojąco ja nie bym nie umiała
dokladnie ;-)Jakbyś musiała to byś umiała Ja dziś byłam zmuszona i się udało
Pewnie tak wielki podziw dla Was
nam ez jest tak duzo wygodniej. wrecz polecam ta pozycje do zmiany pieluchySzczerze mówiąc mi jest tak wygodniej Nie muszę szukać miejsca, żeby ją położyć.
oj ja tez nie raz zasuwam za piotrusiem na kolanach a on ucieka z golym tylkiemMati nie kumuje jeszcze że ma robić siusiu i kupke do nocnikaale to też po części moja wina bo jakoś go tego specjalnie nie uczę zdarzy mi sie nieraz go posadzić ale jak widzę że on nie chce siedziec to sobie odpuszczam
a jak zrobi kupkę do pampersan to ja z nim odrazy ide pod kran bo on też należy do tych co nie lubi się przebierac i zmieniac pampersa ale pod kranem jest luzik bo on bardo lubi jak się go myje:-) no a pampersa to już ubieramy na stojąco i to w biegu
co do nocnika- ja uwazam, ze jest jeszcze za wczesnie. jak juz piotrus nauczy sie dobrze chodzic to bede go tego uczyla. zwlaszcza, ze chce go od razu uczyc sikania na stojaco.
izabela352
Fanka BB :)
gratulacje dla adasia! piotrus na razie ze zrozumieniem potrafi powiedziec nie, buch (jak cos spadnie) i aaaa (jak sie kladzie spac).Na spacerze spotkalismy dzis J i Adaś jak go zobaczył zawołał. : TATUŚ
luandzia1
Entuzjast(k)a
Gratulacje dla Adasia :-)
Ja zaczęłam przyzwyczajać Zuzie do nocnika jak zaczęła sama siadać (miała ok 8 miesięcy) i od razu jej się spodobał bo siedzenie było dla niej czymś atrakcyjnym teraz jak raczkuje i chodzi byłoby chyba trudniej
no ale ona nie sika na stojąco ;-)
u nas też pojawiły się nowe słowa : Kasia , Julian (imię kuzyna Zuzi) , kolczyk , baja (bajka w TV) , pić
co do nocnika- ja uwazam, ze jest jeszcze za wczesnie. jak juz piotrus nauczy sie dobrze chodzic to bede go tego uczyla. zwlaszcza, ze chce go od razu uczyc sikania na stojaco.
Ja zaczęłam przyzwyczajać Zuzie do nocnika jak zaczęła sama siadać (miała ok 8 miesięcy) i od razu jej się spodobał bo siedzenie było dla niej czymś atrakcyjnym teraz jak raczkuje i chodzi byłoby chyba trudniej
no ale ona nie sika na stojąco ;-)
u nas też pojawiły się nowe słowa : Kasia , Julian (imię kuzyna Zuzi) , kolczyk , baja (bajka w TV) , pić
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Luandzia, a to Zuzia ogląda już tv?
I może czas już zmienić jej suwaczek;-):-)
I może czas już zmienić jej suwaczek;-):-)
reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
W domu nie ogląda ale po paru wizytach u mojej mamy już wie co to baja na szczęście nie jest nimi zbytnio zainteresowana
a suwaczek rzeczywiście przydałoby się zmienić ale jakoś mi się nie chce
a suwaczek rzeczywiście przydałoby się zmienić ale jakoś mi się nie chce
Podziel się: