reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

Wojtek strasznie się denerwuje jak chce mu kupić cos co mu sie nie podoba:tak:np trampki wtedy usiłuje znależć argumenty dlaczego tego niechce np cytuje" Mamciu to sa dla dzidzi, fuj brzydkie są:-D:-D:-D nie nie nie kupuj!!!! to sa dla dzieci :szok:

reklama
no to Wojtek super chłopak :-) moja w dalszym ciagu jak ktos ja zapyta jak ma na imie to mówi Juja i nikt nie wie o co jej chodzi

:):):)
A Karol tak się denerwuje jak coś się powie nie po jego myśli - np. pokazuje taboret a bacia powie "krzesło" zamiast "taboret i wtedy jest dym :) właśnie takie "ii ee" albo tupnięcie nogą

Chłopaki charakterne:-DNasz nie mówi, ale dobitnie pokazuje, że cos mu sie nie podoba;-):tak::-D

A na siebie mówi Mi, Miko, Miki.
Haj? - dobre:-D

No to u nas zaczela sie juz mowa;)) Generalnie Otylka składa juz zdania i mowi od 3 do 5 słów w jednym zdaniu. A najwazniejzym teraz zdaniem jest od dwoch dni, czy w pokoju tati i mami nie ma dzidzi:-D

co do mowy to moj maz mnie ostatnio rozbawił :-DPoszłam na zakupy wracam po 3 godzinkach a on w dzwiach mnie wita i mówi ze głowa go boli Zuzka trajkota cały czas(oczywiscie troche po swojemu troche juz normalnie)buzia jej sie nie zamyka nawet na chwile i pyta czy ona tak zawsze :-)usmiałam sie a pózniej powiedział ze chyba z trzema trajkoczacymi babami nie wytrzyma :-)

reklama
My wczoraj w Biedronce kupiliśmy taki mały dywanik z ulicami i Matek teraz z pokoju nie wychodzi bo samochodzikami jeździ po tych uliczkach:-D
A dzisiaj jak nam wpadł ptak do mieszkania to Matek krzyczał na niego: Ptaszek uciekaj na dwór!! No fruwaj!!Jużżżżżż!!!!Na ulicę!!:laugh2::rofl2:

Do góry