reklama
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Mati, Kuba co wy za wrazenia fundujecie rodzicom
Nam poki co Otylka raz zgubila sie w carfour express, na szczescie jedna pani zauwazyła, jak oddala się ode mnie i gdy my biegalismy pomiedzy regałami, ona ja dopadła i nam przyprowadziła, ale co wtedy czułam przez 10 sekund,..ehh nogi miałam z waty,.a ten czas wydawał mi się całą wiecznością, teraz nawet jak tylko biore coś z polki, to jesli nie jest w wozku to trzymam ja za reke i nie puszczam, takiego mam stracha.
Nam poki co Otylka raz zgubila sie w carfour express, na szczescie jedna pani zauwazyła, jak oddala się ode mnie i gdy my biegalismy pomiedzy regałami, ona ja dopadła i nam przyprowadziła, ale co wtedy czułam przez 10 sekund,..ehh nogi miałam z waty,.a ten czas wydawał mi się całą wiecznością, teraz nawet jak tylko biore coś z polki, to jesli nie jest w wozku to trzymam ja za reke i nie puszczam, takiego mam stracha.
łał ale maluszki rozrabiają, ja Izie na balkonie postawiłam dmuchany basen i na razie na szczęście nie wpadła na pomysł wyglądania bo my mieszkamy na 9 piętrze
sumka, aniab chyba bym zawału dostała, ale chłopaki mają pomysły
sumka, aniab chyba bym zawału dostała, ale chłopaki mają pomysły
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
U nas klamki sa wysoko i jeszcze się Wojtkowi nie udaje zamykac drzwi - ale tesciowa juz miala godzine na balkonie he he zamknał ja
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No jasne - myślalam ze pekne ze smiechu:-)
reklama
A mi się tak teraz przypomniało że ostatnio Mateusz się zrobił bardzo obrażalski i jak mu się coś nie podoba to się bardzo denerwuje i krzyczy wtedy tak jakby napinał wszystkie mięśnie. Śmiesznie to wygląda i najczęściej się wiąże z sytuacją kiedy ktoś go nazwie inaczej niż on toleruje. Np. ostatnio byłam w łazience i zawołałam go : Matek a on przyleciał zły i krzyknął: Nie jestem Matek. Jestem Mateusz!!!!!I właśnie wtedy zaczął tak śmiesznie krzyczeć. Nie można go nazywać niuniek, Matek, misiu itp