reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Wlasnie Noemi tez miewa takie napady i chce isc po krawezniku :-)
A dzis mloda przylazi ze swoim wozkiem od lali i krzyczy jak opentana...Oczywiscie juz wiem o co chodzi... Ona dostaje spazmy jak cos krzywo albo nie tak jak powinno...No a ze material sie troche rozprol to spadalo siedzisko z rurki... No i mowie popsute,bla bla bla a ta dalej krzyk...W koncu wkurzylam sie i jak ryknelam "kaputt" Ta takie oczy i mowi powaznym glosem"cicho" Myslalam ze sie smiechem udusze....
A dzis mloda przylazi ze swoim wozkiem od lali i krzyczy jak opentana...Oczywiscie juz wiem o co chodzi... Ona dostaje spazmy jak cos krzywo albo nie tak jak powinno...No a ze material sie troche rozprol to spadalo siedzisko z rurki... No i mowie popsute,bla bla bla a ta dalej krzyk...W koncu wkurzylam sie i jak ryknelam "kaputt" Ta takie oczy i mowi powaznym glosem"cicho" Myslalam ze sie smiechem udusze....
patrycja24berlin
A dodam jeszcze ze mam w domu kolejnego przeciwnika mojego spiewania...Nie rozumiem tego bo ja tak pieknie spiewam
No i jak tam sobie zaczne cos nucic to Noemi zaraz przylatzuje i krzyczy"przestan"...
No i jak tam sobie zaczne cos nucic to Noemi zaraz przylatzuje i krzyczy"przestan"...
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Pati moze w duecie zaspiewamy bo ja tez pieknie i melodyjnie rycze
Śpiewam męzowi w samochodzie jak jedziemy noca - gwarantowane ze nie usnie:-)
Śpiewam męzowi w samochodzie jak jedziemy noca - gwarantowane ze nie usnie:-)
patrycja24berlin
O jaaa ,Syla,to jest mysl... :-)
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
:-)wypróbuje to dzisiaj jedziemy wieczorkiem do Wawy:-)