reklama
kakaw
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
Mati jestes the best of the best
Sandra tez sie humorzasta zrobila, .straszny lobuz .... az sie boje ....
Maly Bin Laden mi rosnie --- przynosi mi zabawki lalki misie na kolana sadza po kolei ze dwadziscia i nie ma mowy zeby jakas odlozyc musza siedziec na moich kolanach jco najmniej 10 minut (sprawdza ) ak nie to wrzask
Terorystka mala jak próbujemy sie przeciwstawic to rzuca klockami albo sie polozy i wrzeszczy Czy to bunt dwulatka Codziemnnie ogladamy i czytamy ksiazeczki kilka razy dziennie wiec bierze mojego palca z calej sily i wykrecajac mi go wrecz - przyciska pokazuje nim rozne przedmioty zwierzatka w ksiazce i nie daj boze jak sie nie odezwe ( co to jest? ) albo ( mu... mial itp ) no traktuje mnie jak zabawke interaktywna ktora wydaje odglosy Jak nie dam jej palca to ....wrzask Nie wiem czy wiecie o co chodzi bo troche namieszalam tutaj ale ogolnie zrobila sie nie do wytrzymania a to dlatego ze tata jej we wszystkim ustepowal niestety ale coz dlugo sie niewidzieli to chcial jej nieba przychylic a ja mam teraz problem
A teraz moj diabelko /aniolek chyba wyczul intyucyjnie ze na nia skarze bo przed chwila dostalam slodkiego buziaka ach ... juz mi lepiej ........... cwaniara
Sandra tez sie humorzasta zrobila, .straszny lobuz .... az sie boje ....
Maly Bin Laden mi rosnie --- przynosi mi zabawki lalki misie na kolana sadza po kolei ze dwadziscia i nie ma mowy zeby jakas odlozyc musza siedziec na moich kolanach jco najmniej 10 minut (sprawdza ) ak nie to wrzask
Terorystka mala jak próbujemy sie przeciwstawic to rzuca klockami albo sie polozy i wrzeszczy Czy to bunt dwulatka Codziemnnie ogladamy i czytamy ksiazeczki kilka razy dziennie wiec bierze mojego palca z calej sily i wykrecajac mi go wrecz - przyciska pokazuje nim rozne przedmioty zwierzatka w ksiazce i nie daj boze jak sie nie odezwe ( co to jest? ) albo ( mu... mial itp ) no traktuje mnie jak zabawke interaktywna ktora wydaje odglosy Jak nie dam jej palca to ....wrzask Nie wiem czy wiecie o co chodzi bo troche namieszalam tutaj ale ogolnie zrobila sie nie do wytrzymania a to dlatego ze tata jej we wszystkim ustepowal niestety ale coz dlugo sie niewidzieli to chcial jej nieba przychylic a ja mam teraz problem
A teraz moj diabelko /aniolek chyba wyczul intyucyjnie ze na nia skarze bo przed chwila dostalam slodkiego buziaka ach ... juz mi lepiej ........... cwaniara
Basia26
Mama czerwcowa'06 Zadomowiona(y)
Kakaw piąteczka. Dosknale to znam. Ostatnio Ola uwielbia czytać wiersze Tuwima. I też jak nie chcę to się drze jak opętana. Ulubione to Lokomotywa, Pan Tralaliński, Abecadło, no i hicior Murzynek Bambo. Z bajek to Teletubisie, Małe roboty i Smyki. Ogólnie robi się coraz bardziej samodzielna i tak samo jak Noemi śloicznie opiekuje się lalkami i misiami. Wozi je, karmi, kłodzie spać. Przy jedzeniu to ja karmię ją, a Ola mnie i lalę lub misia. I też jak znajdzie śmieć to zaraz woła mama fe i leci do kosza wyrzucić.
Kakaw skąd ja to znam. Matek ostatnio to ma takie maniery że nieraz mam ochotę go "sprzedac";-)Jak tylko jest cos nie po jego myśli to odrazu leje. Jak mu coś nie pozwalam to przychodzi do mnie i daje mi klapsy w tyłek i krzyczy: A ty a ty!!A jak udam ze mnie boli i płaczę to odrazu mnie całuje i tuli i mówi: paczesz?nie pacz kofam co oznacza nie płacz kocham
Basia26
Mama czerwcowa'06 Zadomowiona(y)
Potwierdzam, ale ostatnio mam pewne sukcesy bo jakiś czas temu przez 2 dni za coś takiego lądowała w łóżeczku i teraz na słowa będzie kara Ola reaguje wyśmienicie, robi co karzę lub przestaje coś czego nie wolno.A mnie znowu Kuba szarpie za włosy i to zaraz po przebudzeniu. Wie że mnie to wkurza i robi to specjalnie, a ja się czuję jakby mi skalp zdejmowali ;-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Nie no siedze i morda mi sie smieje
reklama
kurde to ja chciałam ponarzekać choć u nas na razie nie dochodzi do przemocy względem starych złość jest okazywana przez rzucanie z całą siła przedmiotami i jęczydupowanie do bólu...np wczoraj nie mógł się położyć spać bo jego boombox z którego lecą kołysanki nie stał na skrzyni z zabawkami tylko na parapecie...trzeba było przestawić no a potem jeszcze i tak Karol wyszedł z łóżka żeby taką rączkę od skrzyni złożyć bo była rozłożona! (sam ją wcześniej rozłożył i boomboxa kazał przestawić żeby zabawki wyjmować...) to jest tylko jeden przykład ale doskonale was rozumiem - najprościej mówiąc etap "musi byc tak jak ja chce!!!"