reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

oj ja tez jestem zdania, że jak maluch sam wstaje to na pewno wszystko jest ok, nasza wczoraj próbowała wstawania w wannie:tak: :tak: :tak: i teraz to nawet po zel nie mozna sie schylić, bo wanne mamy na stelazu, wiec upadek bylby mocno jakby co. I mycie niewazne było, zabawki też tylko wstawanie:-) się liczyło.

reklama
oj ale miałam zaległości - 5 stron
przez tą pracę nie nadążam z czytaniem wątków - powinni dawać dodatkową godzinę wolnego ( oprócz na karmienie) na czytanie BB :-)

Dzieciaki rozwijają się z prędkością światła !!!!!!!!!!!!
Mojemu jeszcze daleko do wstawania - nawet nie próbuje.
Natomist wczoraj jak go posadziłam to ładnie siedział przez ok 1 min - to super, nie składał się już jak scyzoryk !!!!!!!!!

Fusik, od przyszlego tygodnia ja tez poprosze o dodatkowy czas na czytanie BB! :-D Wprawdzie przy pol etatu to chyba tylko pol godziny, ale ja bede szybko czytac :-D :-D

Baska, kiedy on to zrobil pierwszy raz w zyciu!! I do tego tak sie zdziwil, ze zamarl.... a ja zdazylam pstryknac fote (aparat mam zawsze pod reka, bo moje dziecie jest nieprzewidywalne) :-D :-D

Heatherek, ale Matiś dał czadu! Wygląda bosko. Super, że zdążyłaś to uwidocznić!
Brawo dla wszystkich czerwcowych Maluszków. Niesamowite jak się rozwijają i każdy w swoim tempie!

Jezuuu no moja malpka nie usiedzi 5 min na dupsku...Przed chwila zlapala sie za rury od kaloryfera i dawaj na nogi i tak sobie stoi,potem staje na paluszki i proboje zerknac za okno co tam na balkonie...i wcale jej nie przeszkadza ze kaloryfer na 5 odkrecony...:szok:

Dziewczyny,Dziewczyny,dziewczyny!!!!!-Moja niunia przeraczkowala dzis pierwszy raz sama pokoj....!!!!!! A bylo to tak...: Zajadalam sobie Haribo i tak sobie siedzialam kawalek od niunki...i widze ze ona az sie trzesie zeby tez dostac jednego miska...a wiec jak pieskowi na raczke polozylam i mowie "chodz do mamusi"...Myslalam ze nie podniesie tylka a tu nagle chopla do pozycji na czworaka i jak wyrwala do przodu to jakby conajmniej juz z mieiac raczkowala...Jaka byla moja radosc!!!!!!No WIELKA NO!!!!:-) :-) :-) Az mi lzy stanely...Tatus tez widzial jej poczynania bo akurat z pracy wrocil...A ja juz myslalam ze ona nigdy raczkowac nie bedzie bo zawsze ryk byl...A tu prosze...Widze ze to mala cwaniara...jak cos chce to przyjdzie a jak nie to len i tyle :-) :tak: :-D

reklama
Do góry