reklama
heatherek- niezle Mati sobie pozycje wymyslil:-):-):-):-)niemozliwy maluch:-):-):-):-)
Mati sie jeszcze raczka nie podpiera..a jak siedzi i zobaczy pilota albo moja komorke w poblizu to sie zaraz rzuca zeby zlapac i wydaje mi sie ze niedlugo zacznie sie czolgac....
Mati sie jeszcze raczka nie podpiera..a jak siedzi i zobaczy pilota albo moja komorke w poblizu to sie zaraz rzuca zeby zlapac i wydaje mi sie ze niedlugo zacznie sie czolgac....
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Poza swietna...Mamy podobne tylko ze n ie w kapturku...
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Patrycja ja też się nad tym staniem zastanawiałam. Kubie co prawda daleko w staniu do Noemi, bo odkrył je dopiero niedawno, ale teraz gdzie nie pójdzie to staje przy meblach a gibie się przy tym na wszystkie strony, więc widać, że jeszcze kręgosłup nie gotowy, ale wydaje mi się, że jak on sam próbuje, to chyba wszystko ok. Natomiast mam teraz problem przy usypianiu, bo tak jak przedtem jak go kładłam to od razu na czworaka, to teraz od razu na równe nogi. i tak przez dobre 10 min zanim uśnie
reklama
Heatherek - i ty mówisz że daleka droga do stania - bombowa pozycja = jak jakiś hip hopowiec i to bynajmniej 6 czy 7 miesięczny...
Ale Karolkowi też się zdarza prostować nogi z pozycji na czworaka z tym że nie robi tego na tyle długo bym jakies zdjęcie zdążyła
A co do stania - ja tez się zastanawiam - no bo mój w sumie zupełnie sam nie staje tylko ja mu czasem trochę pomoge ale stoi wtedy całkiem pewnie, tak samo na kolanach, na kanapie - czasem za nic nie chce usiąść, ostatnio jeszcze w wannie...no ale jak już zupełnie sam mluch staje - jak Noemi no to chyba kurna jest do tego gotowy???? przecież nie da rady go upilnować, związać czy co ?
Ale Karolkowi też się zdarza prostować nogi z pozycji na czworaka z tym że nie robi tego na tyle długo bym jakies zdjęcie zdążyła
A co do stania - ja tez się zastanawiam - no bo mój w sumie zupełnie sam nie staje tylko ja mu czasem trochę pomoge ale stoi wtedy całkiem pewnie, tak samo na kolanach, na kanapie - czasem za nic nie chce usiąść, ostatnio jeszcze w wannie...no ale jak już zupełnie sam mluch staje - jak Noemi no to chyba kurna jest do tego gotowy???? przecież nie da rady go upilnować, związać czy co ?