reklama
aniasorsha
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Kourcze - ale te dzieciaczki sie rozwijają!! A tylko parę stron temu pisałyśmy: o, już gówkę podnosi Moja Olka też sama wstaje, raczkuje po całym mieszkaniu, szuflady otwiera Kontakty już zaślepiłam, rogi oblepiiłam gumowymi kulkami, ale najlepsze są szuflady - Olka sobie już raz palec przycięła, więc jej zakleiłam te szuflady taśmą do klejenia kartonów. mamy w mieszkaniu, jak w melinie Ale przynajmniej w miare bezpiecznie. Piszę "w miarę", bo ostatnio Olka chciała szufladę otworzyć, a taśma trzyma. Najpierw zaczęła się wściekać, a potem chyba wpadła na to, że to taśma. Pracowała nad nią pół godziny, aż w końcu ją zdjęła i dawaj znowu do otwierania szuflady. Skąd ona na to wpadła?? Tak więc teraz uczymy się słówka "fuj! nie wolno!". Juz nawet są pierwsze efekty. Jak próbuje targać światełka z chionki, to jej mówię fuj! i ona je puszcza. Oczywiście za chwilę znowu do nich wraca, ale po kilku "fujach" odpuszcza. No, ale samej się jej w pokoju juz nie da zostawić...
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
:-) Kakaw widze tam w tle piękne akwarium, zrób zdjecie i napisz cos wiecej co tam macie w tym baniaczku:-) bo my też jesteśmy akwariowi
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Jeszcze raz dzieki za milusne slowa
ps.Sumko jakos nic ja na tej podlodze nie intereuje,ani wazonik,ani kwiatek-i niech tak zostanie... :-)
Kakaw Twoja cora ma przecudny usmiech...Tak bosko marszczy ten nosek...i widac ze cala buzka sie smieje...Taki kochany promyk...No i fajna zabawe w szafkach sobie znalazla...
Olcia rzeczywiscie spryciula na maxa...Aniu fotki prosimy!!!!!
ps.Sumko jakos nic ja na tej podlodze nie intereuje,ani wazonik,ani kwiatek-i niech tak zostanie... :-)
Kakaw Twoja cora ma przecudny usmiech...Tak bosko marszczy ten nosek...i widac ze cala buzka sie smieje...Taki kochany promyk...No i fajna zabawe w szafkach sobie znalazla...
Olcia rzeczywiscie spryciula na maxa...Aniu fotki prosimy!!!!!
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Sandrunia ślicznie stoii pięknie rapuje.
Kubuś dziś w ramach zabawy przylazł do kuchni i wylał na siebie i podłogę całą miskę wody która stała pod ociekającym praniem. Muszę mieć oczy za przeproszeniem w d..... a trwało to dokładnie sekundę. A przewinięcie go na przewijaku to już sztuka nie dla mnie. zostaje mi podłoga, a wcześniej łyk nerwosolu :-)
Kubuś dziś w ramach zabawy przylazł do kuchni i wylał na siebie i podłogę całą miskę wody która stała pod ociekającym praniem. Muszę mieć oczy za przeproszeniem w d..... a trwało to dokładnie sekundę. A przewinięcie go na przewijaku to już sztuka nie dla mnie. zostaje mi podłoga, a wcześniej łyk nerwosolu :-)
reklama
Brawo dla Noemi, super ze raczkuje)))
A Sandrunia jak rapuje, no nie moge...
a ja dopiero co pislam ze Mati nie podpiera sie raczka jak siedzi..a tu prosze nastepnego dnia Mati juz sie podpiera i jeszcze balansuje sobie nozkami zeby zlapac rownowage, juz tak slicznie sam siedzi, musze zrobic zdjatka...
A dzisiaj w wanienice jak go obrocil tata na brzuch to on pupa do gory i na kleczki...i tak caly czas nozki przyciagal...oj ocs czuje ze niedlugo sie zacznie pelzanko...:-):-):-):-)
A Sandrunia jak rapuje, no nie moge...
a ja dopiero co pislam ze Mati nie podpiera sie raczka jak siedzi..a tu prosze nastepnego dnia Mati juz sie podpiera i jeszcze balansuje sobie nozkami zeby zlapac rownowage, juz tak slicznie sam siedzi, musze zrobic zdjatka...
A dzisiaj w wanienice jak go obrocil tata na brzuch to on pupa do gory i na kleczki...i tak caly czas nozki przyciagal...oj ocs czuje ze niedlugo sie zacznie pelzanko...:-):-):-):-)