A ja kiedyś wspominałam że Karolek lubi suszarkę do prania Dziś udało mi się to uwiecznić - w dodatku wisiał tak strasznie długo i się oderwać nie chciał , co i rusz klamerki ściągał, musiałąm go tylko asekurować żeby nagle nie fiknął. Normalnie dziewczyny pomocnik mi rośnie - zeby mu tylko te dobre chęci nie przeszły!!!
reklama
Ano stoi już jakiś czas temu bardzo go ta pozycja zafascynowała, ale teraz to już potrafi naprawdę długo!!! ( no i nie on pierwszy bo Noemi tez sobie doskonale radzi ze staniem )
A tak w ogóle jak w niedziele tatuś wróci to opuszczamy łóżeczko bo się robi niebezpiecznie - załapał że można się podciągać za boki łóżeczka i kilka razy było gorąco jak główka i klata wyskakiwała ponad boki...strach go zostawiać samego w łóżeczku jak nie śpi
A tak w ogóle jak w niedziele tatuś wróci to opuszczamy łóżeczko bo się robi niebezpiecznie - załapał że można się podciągać za boki łóżeczka i kilka razy było gorąco jak główka i klata wyskakiwała ponad boki...strach go zostawiać samego w łóżeczku jak nie śpi
baska - Karolek niesamowity!!!!:-):-):-):-) no szok jak on super stoi
Sandrunia jak sie pieknie smieje
U nas na topie: Jada, jada misie i Pszczolka Maja...a Ogorkiem Mati tez nie pogardzi...
Tez zameczam wierszykami Tuwima i ksiazeczkami Poczytaj Mi Mamo - cale pogniecione...
Mati uwielbia jak go sie tarmosi na wszytkie strony, cwiczy raczki i nozki i podrzuca do gory i wycalowuje...:-):-):-):-)
mata w odstawce...jak tylko poloze to wrzask....Nie moge sie doczekac az sam bedzie siedzial....to moze sie sam troche pobawi a ja bede mogla odpoczac:-):-):-)
Sandrunia jak sie pieknie smieje
U nas na topie: Jada, jada misie i Pszczolka Maja...a Ogorkiem Mati tez nie pogardzi...
Tez zameczam wierszykami Tuwima i ksiazeczkami Poczytaj Mi Mamo - cale pogniecione...
Mati uwielbia jak go sie tarmosi na wszytkie strony, cwiczy raczki i nozki i podrzuca do gory i wycalowuje...:-):-):-):-)
mata w odstawce...jak tylko poloze to wrzask....Nie moge sie doczekac az sam bedzie siedzial....to moze sie sam troche pobawi a ja bede mogla odpoczac:-):-):-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Wojtek juz dość dawno siedzi sam ale niestety wymaga teraz jeszcze wiecej uwagi bo juz rwie sie do stania
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Baska ales fajne foty strzelila...i nie wierze ze tam cos w domu nie popalacie,a moze to jakis gaz rozsmieszajacy na potrzeby sesji... ;-):-) bo Karolek to na kazdej fotce ma usmiech jak malowany...heh i jak to wogole fajowo wyglada-taki mały Karolek na krotkich nozkach...Łoj slodki on,słodki...:-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ah dodam tylko ze u nas tez juz podciaganie sie na szczebelkach...a jak mamy ja na recach to tylko pozycja stojaca...ciezko ja posadzic bo nogi cwaniara prtostuje ...
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Hehe Baśka nie ma dupeczka w rajtuzkach. Zawsze ten widok mnie rozbraja. Taki mały człowieczek :-) A swoja droga masz fajową suszarkę. Ja mam taką kolumbrynę, że mi pół pokoju zajmuje. Gdzie można taką nabyć drogą kupna
heatherek dokładnie o tym samym pomyślalam. Niby rówieśnicy a każdy robi co innego
heatherek dokładnie o tym samym pomyślalam. Niby rówieśnicy a każdy robi co innego
reklama
Właśnie śmieszne krótkie nóżki mu wyszły bo ujecie takie i ta pielucha!!! Ale moje kochanie ma tak naprawdę jak na swój niewielki wzrost całkiem długie nóżki Podziwiamy ostatnio z moją mamą że jakoś tak się wyciągnęły że prawie wszystkie fałdki na udkach poznikały
a co do uwagi - to naprawdę jest coraz gorzej, ja zostałam z nim dzisiaj sama i naprawdę bałam się gdziekolwiek go zostawić samego, nawet kaszkę robiłam z nim na ręku - było to naprawdę niewygode!!! Jak łóżeczko opuscimy to będę go tam zostawiać a w dużym pokoju trzeba zrobić porządek ze stosem kabli od sprzętu rtv i kompa bo przecież one są najciekawsze i najsmaczniejsze!!! a doczołgać sie do nich to już żadna filozofia...(mąż kupił już dawno temu takie rynienki na kable ale jakoś nie może znaleźć czasu żeby to pomontować)
a co do uwagi - to naprawdę jest coraz gorzej, ja zostałam z nim dzisiaj sama i naprawdę bałam się gdziekolwiek go zostawić samego, nawet kaszkę robiłam z nim na ręku - było to naprawdę niewygode!!! Jak łóżeczko opuscimy to będę go tam zostawiać a w dużym pokoju trzeba zrobić porządek ze stosem kabli od sprzętu rtv i kompa bo przecież one są najciekawsze i najsmaczniejsze!!! a doczołgać sie do nich to już żadna filozofia...(mąż kupił już dawno temu takie rynienki na kable ale jakoś nie może znaleźć czasu żeby to pomontować)