reklama
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
U nas podobnie A dzisiaj doszedł nowy fascynujący przedmiot - Marcinek naśladował, jak mamusia pije wodęMikusia najbardziej zajmują jego rączki, puste pudełka, piloty, komórki, kolorowe wstążki...
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Ell, super, dzięki za namiary- właśnie coś takiego chcieliśmy Martusi kupić, ale nic ciekawego nie wpadło mi w oko. Mam Smyka niedaleko pracy, na pewno się wybiorę w najbliższych dniach.
a w kwestii ulubionej zabawy Mateusza... zjadanie patryka . Patryk to jego ukochana zabawka - grzechotka - mala, lekka, wygodna do trzymania i swietnie miesci sie w buzi... szczegolnie dobre do jedzenia sa ucho i grzywka
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
Dziewczyny jakie piosenki śpiewacie dzieciom i w co się z nimi bawicie ? My mamy za sobą repertuar "kolorowe kredki" -(to nasz hicior :-) ) , "stary niedzwidz", "Domowe przedszkole", "dla wojtusia z popielnika" , kosi łpaki, wlazł kotek na płotek ........ hmmm ..... myje zęby :-) . Jeśli chodzi o zabawy w sensie fizycznym to głównie "ćwiczymy" i tańczymy . Co mozecie do tego jeszcze dorzucic w co wy się bawicie ?
kakaw
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
Stokrotki - jeśli "kolorowe kredki" to może też "ogórek" a jak myje zęby i i "mydło wszystko umyje " my też sporo piosenek śpiewamy no i ja zamęczam moją córcię wierszykami Brzechwy i Tuwima a zabawy to głównie na macie albo materacyku "próby raczkowania " a na kolankach robimy konika i mała się chichra albo samolot też jest sporo radości. Bawimy się też w wannie, uważamy tylko żeby nam woda za bardzo nie wystygła i to chyba narazie wszystko ale myśle że z czasem dojdzie więcej zabaw a to nasze dzisiejsze próby raczkowania na materacu
reklama