reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

reklama
Wojciaszek ma nową zabawę - część z Was zna ją doskonale. Ja przy kompie, a on na macie. Zerkam: na brzuszku, zerkam za chwilkę: na pleckach. Po chwili: brzuszek. Potem: plecki.
:tak::tak::tak::tak:

Mamoot, to super:-) A u nas zastój... Marcinek ani myśli przewracać się na brzuszek. Umie przewracać się z brzuszka na plecki, ale od kilku dni jakby zapomniał o tej umiejętności - leży na brzuszku, a jak mu się już znudzi, to po prostu jęczy i "prosi", żeby już go położyć na pleckach - sam tego nie zrobi:-(

He he u nas to samo czyli tez zastoj. Julek lubi lezec na brzuchu i ciagle sie na niego przewraca ale jak mu sie nudzi to wola o pomoc choc sam sie potrafi z brzucha na plecy przewrocic. Wiem bo jak go zostawie na dluzej i nie reaguje na wolania i jeki to to zrobi ale zasadniczo to jest len patentowany;-)

moja się tak podniciłą tym wstawaniem ze zamiast isc norlanie spac o 19.30 to do 21 stała tak w łóżeczku i sie kiwała w przód i w tyl. Byłą taka cisza ze myślałam ze śpi. Weszłam tam a ona się kiwa na czwoaracha w najlepsze!!!!!SZOK

Z tym przewracaniem to dzieciaczki wiedzą jak zwabić mamusię:tak:. Z resztą teraz sobie przypomniałam, że Wojciaszek jak jest już trochę zmęczony na macie, to zostaje na brzuszku i buczy, żeby go przewrócić. Spryciarz!

reklama
Do góry