reklama
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Mamoot, to super:-) A u nas zastój... Marcinek ani myśli przewracać się na brzuszek. Umie przewracać się z brzuszka na plecki, ale od kilku dni jakby zapomniał o tej umiejętności - leży na brzuszku, a jak mu się już znudzi, to po prostu jęczy i "prosi", żeby już go położyć na pleckach - sam tego nie zrobi:-(
He he u nas to samo czyli tez zastoj. Julek lubi lezec na brzuchu i ciagle sie na niego przewraca ale jak mu sie nudzi to wola o pomoc choc sam sie potrafi z brzucha na plecy przewrocic. Wiem bo jak go zostawie na dluzej i nie reaguje na wolania i jeki to to zrobi ale zasadniczo to jest len patentowany;-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Wojtek tez leniuch jesli chodzi o przewracanie inne rzeczy jak np rzucanie zabawkami idą mu wyśmienicie:-)
moja się tak podniciłą tym wstawaniem ze zamiast isc norlanie spac o 19.30 to do 21 stała tak w łóżeczku i sie kiwała w przód i w tyl. Byłą taka cisza ze myślałam ze śpi. Weszłam tam a ona się kiwa na czwoaracha w najlepsze!!!!!SZOK
Z tym przewracaniem to dzieciaczki wiedzą jak zwabić mamusię. Z resztą teraz sobie przypomniałam, że Wojciaszek jak jest już trochę zmęczony na macie, to zostaje na brzuszku i buczy, żeby go przewrócić. Spryciarz!
reklama
aniasorsha
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Moja Olka też się buja!! Strasznie to śmiesznie wygląda Jakby gwałciła - TAK PO PSIEMU