reklama
Kasiu Karolek tez się obraca i często śpi po prostu na brzuszku, tylko że nie jest tak drastycznie bo w najgorszym razie przytula się do ochraniacza a pomiędzy szczebelkami lądują nóżki ale najgorsze przez to obracanie jest przewijanie i ubieranie - czasem muszę go po kilkanaście razy obracać spowrotem, nie mogę go utrzymać, tak koniecznie chce leżeć na brzuchu - cały czas mi się obraca a ja nie mogę nic zrobić i się wkurzam A na plecy z brzucha przewrócił się dopiero kilka razy - mam nadzieję że po prostu dlatego że mu się nie chce
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
U nas jest odwrotnie - z brzuszka na plecki Marcinek przewraca się bez problemu, ale nie potrafi sam odwrócić się na brzuszek - myślę, że to dlatego, ponieważ nie przepada za leżeniem na brzuchu...
Basiu, może rzeczywiście Karolkowi się nie chce. U nas było tak, że jak Wojciaszek zaczął się obracać z brzuszka na plecki, to ciągle to robił. A teraz obraca się tylko wtedy, kiedy ma w tym jakiś cel, np. nie chce spać . A rzadko tak tylko dla zabawy. Przynajmniej ja to tak interpretuję.:-)
A z plecków na brzuszek to baaardzo rzadko się obraca.
A z plecków na brzuszek to baaardzo rzadko się obraca.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
U nas też z tym przewracaniem to róznie, zależy jaki Wojtek cel sobie obierze:-) ale nogi uwielbia, zdjecia ponizej moze tak leżeć i godzine i najlepiej bez pieluchy a i przy tych zabawach z nóżkami Wojtek wydaje takie dzikie okrzyki radosci że szkoda ze nie można załaczyc pliku dzwiekowego
Basia, z tym przewracaniem w czasie przewijania już się zaczęło Dziś mąż go rano przebierał i tylko co chwilkę słyszałam jak się wkurzał i mówił "Mikołaj uspokój się, Mikołaj oszalałeś?" itd. itp.
Pozwoliłabym mu spać na brzuszku, ale był po obfitej kolacji i bałam się, że mu się uleje.
Pozwoliłabym mu spać na brzuszku, ale był po obfitej kolacji i bałam się, że mu się uleje.
reklama