Dzięki Kółko tanie bo z przesyłką kosztowało mnie 25,50!!! (allegro) podobają mi się takie krzesełka do wanny ale to dla mnie drogo bo i jest ryzyko że KArolkowi się nie spodoba...więc wymyśliłam że za niewysoką cenę będziemy mieć dwa w jednym i jak mu się nie spodoba siedzenie w wannie to na lato kółko jak znalazł na razie mu się spodobało chociaż wiadomo że nie jest tak bajeranckie jak te żabki itd ale on i tak znajduje sobie w wannie mnóstwo rozrywek - począwszy od zabaw z prysznicem, przeglądania się w kurku (śmieje się do kolegi ) po gryzienie wszelkich zabawek które nadają się do kąpieli i pływają razem z nim
Co do siusiania - jak był mały to była norma że siusiał jak tylko poczuł że nie ma pieluchy i olewał z wysoka (przewijak na łóżeczku) wszystko naokoło teraz zdarza mu się to rzadziej ale się zdarza - zwłaszcza przy suszeniu po kąpieli. W ogóle to już boje się go przewijać na łóżeczku bo wije się jak piskorz i czasem muszę go z 10 razy z brzucha na plecy odwrócić żeby mu pieluchę założyć!!! Normalnie ma manie leżenia na brzuchu, w ogóle nie chce na plecach nawet czasem w nocy się przewróci i śpi na brzuchu, a z brzuszka na plecy nie chce się odwracać
Co do siusiania - jak był mały to była norma że siusiał jak tylko poczuł że nie ma pieluchy i olewał z wysoka (przewijak na łóżeczku) wszystko naokoło teraz zdarza mu się to rzadziej ale się zdarza - zwłaszcza przy suszeniu po kąpieli. W ogóle to już boje się go przewijać na łóżeczku bo wije się jak piskorz i czasem muszę go z 10 razy z brzucha na plecy odwrócić żeby mu pieluchę założyć!!! Normalnie ma manie leżenia na brzuchu, w ogóle nie chce na plecach nawet czasem w nocy się przewróci i śpi na brzuchu, a z brzuszka na plecy nie chce się odwracać