reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

A tutaj dzisiejsze wysiłki zakończone nasiusianiem rodzicom na łóżko (oczywiscie nie zrobił tego przez 10 min jak był w pieluszce tylko w ostatniej minucie jak mu ją zdjęłam - norma :tak: )

reklama
Ujme krotko - wszystkie nasze czerwcowe dzieciolki sa sliczne i nadwyraz fotogeniczne :-)

Baska z Karolka rzeczywiscie niezly ancymonek. To kolo w wannie fajny pomysl (mamy prawie identyczna wanne wielka narozna i tak juz od dluzszego czasu sobie obiecujemy, ze ktores z nas wezmie w niej kapiel z Julkiem ale jakos nie wychodzi) choc od czasu do czasu do czasu w weekendy no bo te tony wody...)

Baśka ale teraz wreszcie widać że Karolek ma calkiem całkiem sadelka zwłaszcza na tym drugim zdjęciu w foteliku. A zawsze piszesz że taki chudzias :-D
Super fotki.
Ja też się skusiłam na taki fotelik tylko jakiejś innej firmy

Hihi no to sprecyzuje - nie chudzias generalnie tylko mniejszy od co niektórych dorodniejszych kolegów i koleżanek z bb :) my na ostatnim ważeniu mieliśmy 7600 a w sumie jest tu najstarszy...ale teraz na pół roku pewnie około 8 będzie :) więc do tych 11 na fotelik ciągle daleko ;)
A popatrz Sumka na przedostatnie zdjęcie z łóżka - tak się starał i napinał że się śmiałam że prawie mu kaloryferek na brzuchu wyskoczył...wszystkie fałdki gdzieś wcięło :) Czasem tez się z niego smiejemy że ma cellulitis bo jak pupe się złapie albo brzuszek to tak wygląda...
Cicha - no za wodę to my właśnie musimy zawsze dopłacać :) ale nasza wanna nie jest aż taka bardzo wielka bo asymetryczna (155 na 90) - łazienka była zbyt mała by taka typowa narożna 150 na 150 weszła, a dzisiaj Karolek kąpał się nie z kółkiem tylko z tatą - tez fajowsko było :)

Hi, hi co do celulitu to moj maz wlasnie wczoraj tak skomentowal pupe Julka - jak go trzymalam przed kapiela - a mojego to niby nie zauwaza;-):-)

a odnosnie zabaw to nasza Zosia najlepiej lubi mruczec :-) . właczamy muzyke (srednio głosno) sadzam j a na kolanko i zaczynam spiewac . do tego dochodzi kołysanie ,klaskanie , modulacja głosem ........ mówie wam zosia siedzi jak zachipnotyzowana pomrókujac co chwile :-) . moze jakas piosenkarka nam rosnie :-) ;-)

No niezle,niezle...Karolek to plywak na calego...Super taki fotelik(Baska-drogi??) a na sesyjce z lozka to na tym przedostatnim to jakby pompki cwiczyl...heheheh...

A co do siusiania to mialam Was tez o to zapytac czy Waszym szkrabom czesto zdaza sie zsiusiac jak sa bez pieluszki...
Bo mojej niuni zdazylo sie doslownie raz i to zaraz po przyjsciu ze szpitala....

A jak nasza Zosienka piosenkarka zostanie to juz teraz zaklepuje sobie miejsce w lozy dla V I P-ow...:-) :-D

A ja i niunia lezymy jeszcze w lozku...Noemi bawi sie obok co chwila zerkajac co tam w tv leci...A jak to z rana bywa zawsze leci oczywiscie mtv lub viva:-) A przed wczoraj panna siedziala kolo mamusi i tak patrzyla jak wale w klawiturke i postanowila tak samo-tylko ma jakis dziwny sposob "pisania" bo wyrywa klawisze...:szok::szok: Skubaniec moj maly...:laugh2:

Baśka, ale siłacz z Twojego Karolka, pozycja startowa super. Kółko do wanny wygląda świetnie (wanna też - jest gdzie to kółko wsadzić), chyba też musimy sobie takie sprawić.
Co do siusiania bez pieluchy, to Wojciaszek jak był malutki to często siusiał np. na przewijaku, zalewając wyszystko dookoła :-D(dlatego przewijak mam w łazience). Teraz prawie mu się to nie zdaża.

reklama
Do góry