reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

Ola to istny Adam, spokojna, jak coś powie to idzie w buty. Leniwa a przy okazji bardzo zdolna.
Ala to nie wiem kto, szatan to to co mogę o niej powiedzieć w tej chwili. Nie słucha i przechodzi bunt dwulatka. Wszystko neguje.

reklama
Yyyyy..... :-D Poprosze o zdjęcie :-)

Wojtkowi działa za to na wyobraźnię "zawartość" człowieka, bo postać badzo często ma narysowane jelita, a czasem też przełyk i żołądek. A nawet zdaża się - jak to Wojtek określa: "tam gdzie sie robiu siusiu" :-D

Mamoot, postaram się zrobić zdjęcie
Nooo, rysunki Wojtusia na pewno są bardzo interesujące :-) Miki zobaczył wczoraj cos na kształ i krzyczy - mamo, patrz, mózg:-D

Koniecznie zróbcie zdjęcia rysunków :-D
Marta raczej z charakterem podobna do taty- tzn. uparci to jesteśmy oboje, ale z pewnością po nim ma to, że nie chce rozmawiać- na zasadzie nie bo nie i koniec, jak jest problem, to zaraz zaciekła mina i milczenie zamiast bodaj próby wyjaśnienia sytuacji.

Bylysmy z mloda dzis na sali zabaw...obie poszalalysmy bo wyskakalam sie jak dzieciak na trampolinie :) potem smigalysmy na malych rowerkach :)

No i chyba mloda zaczela sie interesowac literkami ;)

reklama
u mnie juz od ok pol roku- Klaudia jak gdziekolwiek jestesmy, czy sklep, autobus, kosciol, cetrum miasta, lekarz itd wszystko wkolo czyta, literuje...nieraz to bywa mega uciazliwe, bo kaze sluchac!:dry:

Noemi- brawo!

Do góry