reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

Sumko, fajnie, że potwierdzasz z tym siadaniem, bo ja to tylko z teorii wiem :tak::tak:.
Cicha, ponoć często dzieci najpierw stają, a potem porządnie siadają. Bo siadanie jest zasadniczo trudniejsze niż stanie. Pewnie wymaga lepszej równowagi, czy co.

reklama
No i my już wreszcie odktyliśmy nóżki :-)
Wczoraj cały dzień nogi w górze, zdejmowanie rajstopek itp. Super, miałam ubaw po pachy a dodatkowo kręcił się wczoraj na macie tak jak któraś z Was pisała:"jak wskazówki rozregulowanego zegarka" :-)

No po prostu tylko jeść taki słodki ten Danielek! Te oczy!!! A jakie ma profesjonalne męskie rajtki! Z samochodzikiem na pupie!
Masz rację mamo Marcinka, hihihi - słuszna uwaga.:-D:-D:-D

No to jeszcze tylko moja chyba została co sie jeszcze nie interesuje stopami ale chwyta już za kolanka dalej jeszcze nie umie.Wczoraj NAS zaskoczyła leżała tak z nami w łóżku na plecach i tu nagle obrót na brzuszek ja ją na plecy a ona spowrotem na brzuszek ZABAWA NA CAŁEGO ONA SAMA WIDAĆ BYŁA ZASKOCZONA :)

reklama
Do góry